TİTAN *Melekler Mekanı* 19 Ekim 2012 #1 Kızlar Duyduk Duymadık Demeyin CEMOŞ Bebek Bekliyor, Hem de İkiz :D Kızlar başlık doğru asparagas değil, Cemoş hamile Kızlar hem de ikiz bebek geliyor, teyze oluyoruz. Dilerim Allahtan sağlıklı, elleri ayakları düzgün; Allaha layık birer kul, ailesine vatanına milletine bağlı ve hayırlı evlatlar olurlar. Ve Cemoş sen de sağlıklı bir hamilelik geçirir, göz açıp kapayana kadar bebeklerini kucağına alırsın inş. Çok sevindim Cemoş, çook, Allah tamamına erdirsin, nazar değmesin
Kızlar başlık doğru asparagas değil, Cemoş hamile Kızlar hem de ikiz bebek geliyor, teyze oluyoruz. Dilerim Allahtan sağlıklı, elleri ayakları düzgün; Allaha layık birer kul, ailesine vatanına milletine bağlı ve hayırlı evlatlar olurlar. Ve Cemoş sen de sağlıklı bir hamilelik geçirir, göz açıp kapayana kadar bebeklerini kucağına alırsın inş. Çok sevindim Cemoş, çook, Allah tamamına erdirsin, nazar değmesin
gülme Aktif Üye Üye 19 Ekim 2012 #3 hadı gözün aydın cemosum Allah ım sağ selamet kucağına almayı nasıp etsın canım.bızede dua et noluuuur
hadı gözün aydın cemosum Allah ım sağ selamet kucağına almayı nasıp etsın canım.bızede dua et noluuuur
CeMoŞ Daimi Üye Üye 19 Ekim 2012 #4 çok çok sağolun melekler titan çok teşekkür ederim yaa konuya bakk dualarınızı benden eksik etmeyinn çok sağolunn narr ah ahh ben sana ne diyimm az bebek isteyen meleklerimizede duaa et kıss 🙂
çok çok sağolun melekler titan çok teşekkür ederim yaa konuya bakk dualarınızı benden eksik etmeyinn çok sağolunn narr ah ahh ben sana ne diyimm az bebek isteyen meleklerimizede duaa et kıss 🙂
TİTAN *Melekler Mekanı* 19 Ekim 2012 #5 Darısı olmayanlara kızlar, Cemoş size bir kapı açmış olsun diyelim, onun peşine hepiniz birer ikişer pıtır pıtır dökülün inş
Darısı olmayanlara kızlar, Cemoş size bir kapı açmış olsun diyelim, onun peşine hepiniz birer ikişer pıtır pıtır dökülün inş
CeMoŞ Daimi Üye Üye 19 Ekim 2012 #6 TİTAN' Alıntı: Darısı olmayanlara kızlar, Cemoş size bir kapı açmış olsun diyelim, onun peşine hepiniz birer ikişer pıtır pıtır dökülün inş Genişletmek için tıkla ... ayy aminnnnnnnnn inşşallahhhhhhh canı gönüldenn istiyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese evlat nasip etsinnn
TİTAN' Alıntı: Darısı olmayanlara kızlar, Cemoş size bir kapı açmış olsun diyelim, onun peşine hepiniz birer ikişer pıtır pıtır dökülün inş Genişletmek için tıkla ... ayy aminnnnnnnnn inşşallahhhhhhh canı gönüldenn istiyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese evlat nasip etsinnn
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 19 Ekim 2012 #7 CeMoŞ' Alıntı: çok çok sağolun melekler titan çok teşekkür ederim yaa konuya bakk dualarınızı benden eksik etmeyinn çok sağolunn narr ah ahh ben sana ne diyimm az bebek isteyen meleklerimizede duaa et kıss 🙂 Genişletmek için tıkla ... cemo biri kız olursa adını nar koy
CeMoŞ' Alıntı: çok çok sağolun melekler titan çok teşekkür ederim yaa konuya bakk dualarınızı benden eksik etmeyinn çok sağolunn narr ah ahh ben sana ne diyimm az bebek isteyen meleklerimizede duaa et kıss 🙂 Genişletmek için tıkla ... cemo biri kız olursa adını nar koy
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 19 Ekim 2012 #8 ayyyyyyyy hayırlı olsun uğurlşu olsu bebeişlerin bi z salça beklerken sen bize bebeiş haberi verdin cemoşum ha allah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder inşallah
ayyyyyyyy hayırlı olsun uğurlşu olsu bebeişlerin bi z salça beklerken sen bize bebeiş haberi verdin cemoşum ha allah hayırlısyla kucağına almayı nasip eder inşallah
emral Aktif Üye Üye 19 Ekim 2012 #9 😕 neyyyyyyy😕 kısss cemoo ne ettin jubilemi yaptın naptın hemde 2 tanee maşşşaaalllaaaahhh hala inanasım yok şok oldum resmen... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
😕 neyyyyyyy😕 kısss cemoo ne ettin jubilemi yaptın naptın hemde 2 tanee maşşşaaalllaaaahhh hala inanasım yok şok oldum resmen... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
meinelieber Üye Üye 19 Ekim 2012 #10 bu çok güzel bi haber hemde ikizmiş 🙂) maşallah maşallah allahım nazarlardan korusun saglık versin🙂)