cemoş kısssss ay inanmıyorum hala şoklardayım bize akıl vere vere sen yaptın bebikleri desene hemde ikiz.. 🙂)) çok sevindim cnm allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.... darısı da benim gibi bebek isteyenlerin başına inşallah... tebrik ederim... 🙂
cemoş kısssss ay inanmıyorum hala şoklardayım bize akıl vere vere sen yaptın bebikleri desene hemde ikiz.. 🙂)) çok sevindim cnm allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.... darısı da benim gibi bebek isteyenlerin başına inşallah... tebrik ederim... 🙂
Cemos konu basligini duyunca bi sasirdim ve konu basliigini tam 3 kere okudum acaba dogru okudum mu diye! ve sonunda bir baktim konuya cemos gercekten hamile ne diyim ALLAH anali babali büyütsün insALLAH hayirli bi hamilelik gecirirsin ikizlerin +evdeki ikitaneyle 🙂🙂 rabbim hepsine uzun ömür sanada rabbim bebisleri büyütürken sabir versin 🙂🙂 hadi neyse kendini fazla yormaaaa yat dinlen hamisligin tadini cikar .....
Maşallah Ablası, Allah, kucağına alacağın o güzel günü nasip etsin sağlıkla inşallah. Çok sevindim ama sen üzülmüşsündür Yine dombili olacaksın. Gerçi bu sefer nedenin var. Allah kolaylık versin ablası 🙂))