selam kızlar ben cumartesi adet oldum bu ay dinlenmek ve gelecek ay rahim filmi çekitrmek istiyorum. hayırlısı bakalım
canım seni üzmek istemiyorum ki ben derdimi sizinle paylaşıyorum belki paylasınca azalır diye.yaram ama git gide büyüyor
kızlar İNŞALLAH BU AY HEPİNİZDE HAMİŞ OLURSUNUZ ben bu ay dinlenmedegim dualarım sizlerle
canm metformin şeker hastalarınn kullandığı ilaçlar varya ondan aynı zamanda yumurtalarıda geliştiriyo.belki daha önce duymuşsundr.glifor,glucophage,glukofen gibi ilaçlar.klomenden daha etkilidir belki bilmiyorum sorcam bakalm.
Arkadaşlar benim de klomende ilk ayım. Geçen ay ilacı günde bir tane almıştım yanlışlık olmuştu. İlacı yanlış kullanmışsın demişti doktorum. Bu ay 2 tane aldım bakalım kontrole gittiğimde ne olacak. İnşallah ilaç tedavisine yanıt verir benim yumurtalıklar. 🙁
Bir şey sorucam. Kasıklarımda hiç hareketlilik yok. Geçen ay eksik kullanımımda bile böyle yırtılırcasına ağrımıştı. Büyümemiş olabilir mi? gibi endişeler kaplıyor içimi. Yumurtaları gelişen arkadaşlar cevap verebilir mi... İlla ki bu kasıklarda huzursuzluk belirtisini yaşadılar mı? Bugün 11. günümdeyim.
canım benımde ılk ayım klomen artı pregnyl ıgnesı vuruldum bende senın gıbı agrım yok dıyodum herkes abartıyo bence malesef adetın 16 gunden berı yanı igneden 2 sonra kasıklarım agrı bıde sankı bı tencere kuru fasulye yemısım gıbı gaz var hakkımızda hayırlısı ıns bende ayın 6 sını beklıyorum
Arkadaşlar benim de klomende ilk ayım. Geçen ay ilacı günde bir tane almıştım yanlışlık olmuştu. İlacı yanlış kullanmışsın demişti doktorum. Bu ay 2 tane aldım bakalım kontrole gittiğimde ne olacak. İnşallah ilaç tedavisine yanıt verir benim yumurtalıklar. 🙁
Bir şey sorucam. Kasıklarımda hiç hareketlilik yok. Geçen ay eksik kullanımımda bile böyle yırtılırcasına ağrımıştı. Büyümemiş olabilir mi? gibi endişeler kaplıyor içimi. Yumurtaları gelişen arkadaşlar cevap verebilir mi... İlla ki bu kasıklarda huzursuzluk belirtisini yaşadılar mı? Bugün 11. günümdeyim.
selam kızlar, bende tam bunu sormak için girmiştim ki eyess aynı dertten müzdaribiz. resmen patlıcak gibi hissediyorum çok gaz var.. bide adet olucam gibi agrılar oluyo ara ara.. bu gaz sorununu nasıl çözeriz? midem yanıyor, midem bulanıyor. gaz var sürekli sanırım iğnenin yan etkisi bunlar..çok rahatsızım.. bi de benim dün 1 dmla kan geldi, byle bişey yaşayan varmı? çatlama gününde de 1 damla kan gelmişti çamaşırmda görmüştüm. Onu doktoruma sormuştum yumurtalık çatlayınca olur demişti. Dün de tekrar bir damla gelmiş gerisi gelmedi. acaba başka yumurta büyüdü o da mı çatladı diye geldi aklıma
selam kızlar, bende tam bunu sormak için girmiştim ki eyess aynı dertten müzdaribiz. resmen patlıcak gibi hissediyorum çok gaz var.. bide adet olucam gibi agrılar oluyo ara ara.. bu gaz sorununu nasıl çözeriz? midem yanıyor, midem bulanıyor. gaz var sürekli sanırım iğnenin yan etkisi bunlar..çok rahatsızım.. bi de benim dün 1 dmla kan geldi, byle bişey yaşayan varmı? çatlama gününde de 1 damla kan gelmişti çamaşırmda görmüştüm. Onu doktoruma sormuştum yumurtalık çatlayınca olur demişti. Dün de tekrar bir damla gelmiş gerisi gelmedi. acaba başka yumurta büyüdü o da mı çatladı diye geldi aklıma
midede gaz bendede çok oluyor daha çözümünü bulamadım şişkinlikte oluyor aynı zamanda ama mide bulantısı olmadı bende.sen iğneyi olalı kaç gün oldu?belkide hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?