selam kızlar, beni hatırlayanlarınız vardır geçen ay klomen kullandım yumurta gelişti ama hamile kalamadım. Bu ay yine klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti, çatlatma iğneside vuruldum, ikiside çatladı çok umutluydum. Ama adetin 28. günü beta hcg sonucu ç 2,39. Çok üzüldüm. Kimseninde moralini bozmak istemiyorum ama, kimseyede içimi açamıyorum. bidahaki ay ilaç kullanımcam, ilaçlarında yan etkiler var ilaçlardan da bıktım. birde ilaç alınca sanki o ay olacakmış gibi geliyor. sonrasında daha çok üzülüyorum. Klomenciler sizlerde durum nasıl hiç hamile haberi de çıkmadı?
kızlar meraba bende 9 aylıkk evliyim,genç kızken dr polikistik over dedi ama geçen hafta dr ye gttim pko n o kadarda abartılcak kadar çok diil dedi,2 aydır korunmuorum ama hamile kalmadım dedim klomen verdi,5.günü başladım salı günü kontrole gidcem hakkımda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre verir inş....[/
aramıza hoşgeldin.inşallah ilk ayında hamile kalırsın.sen çok yeni evlisin daha üzme sakın kendini.yaşında küçüktür muhtemelen 🙂 hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.
kızlar meraba bende 9 aylıkk evliyim,genç kızken dr polikistik over dedi ama geçen hafta dr ye gttim pko n o kadarda abartılcak kadar çok diil dedi,2 aydır korunmuorum ama hamile kalmadım dedim klomen verdi,5.günü başladım salı günü kontrole gidcem hakkımda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre verir inş....[/
aramıza hoşgeldin.inşallah ilk ayında hamile kalırsın.sen çok yeni evlisin daha üzme sakın kendini.yaşında küçüktür muhtemelen 🙂 hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.
hoşbulduk🙂 yaşım çok küçük diil aslında 26 yaşındayım bakalım salı günü kontrole gidcem dr.ne dicek merak ediiorum sabırıszlıkla bekliorum o günü 🙂 inş hayırlı haberler getiririm🙂
inşallah canım bende 27 yaşındayım 🙂 yaşımız büyükte diil ama.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
canım benim rahim filmi o yüzden çekilmiycek rahim filmi çekilmezsen devlet iğneleri karşılamıyomuş o yüzde çekilicem.ben 3 ay önce hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.doktorum demekki kanallar tıkanık değil dedi.biz sigorta için çektiricez yani.ee senin kanallar tıkalı madem ne tedavisi uygulanıyo şuan.inşallah düzelirsin bi an önce.
anladım canım hayırlısyla çekinde gelsın melegın bır an önce o ignelerle asılamamı yaptırcanız yoksa normal catlatma ignesı calsıma seklındemı devam etceksınız??
ben ıkı ay kadar önce cektırdım fılmı ve hemen sonrasında laparoskopi histeroskopi geçirdim suan kanallarım acık(enazından ben öyle bılıyorum) ve rahım ıcı yapısıklıklar yok amelıyat sonrası doktor 6 ay içinde dogal yolla beklıyorum dedı sonrasında özel hastane oldugu için duygusallık agır bastı ve tüp bebek dedi bende bıraz dınleneyım dıye ara verdım ıkı aydır gıtmıyorum doktora ekımde adet olunca baska bı doktorda aşılama istıyorum durumlar böyle
selam kızlar, beni hatırlayanlarınız vardır geçen ay klomen kullandım yumurta gelişti ama hamile kalamadım. Bu ay yine klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti, çatlatma iğneside vuruldum, ikiside çatladı çok umutluydum. Ama adetin 28. günü beta hcg sonucu ç 2,39. Çok üzüldüm. Kimseninde moralini bozmak istemiyorum ama, kimseyede içimi açamıyorum. bidahaki ay ilaç kullanımcam, ilaçlarında yan etkiler var ilaçlardan da bıktım. birde ilaç alınca sanki o ay olacakmış gibi geliyor. sonrasında daha çok üzülüyorum. Klomenciler sizlerde durum nasıl hiç hamile haberi de çıkmadı?
canım senı cok ıyı anlıyorum senınle aynı donemde basladık ılaca vede reglımız aynıydı ben sana bısey soylıyım ben dusuk oldugumu soylemıstım baska doktora gıttım ordakı doktorum bana tahlıl sonuclarında yalancı gebelık yasamısım meyerse yanı dusunun kızlar kendımızı adapte ettıgımız ıcın yalancı gebelık yasamısım ılac bende ıse yaramadı kuzenım bı doktora gıtmıs oraya gıtcem adetımın bıtımınde onunda ıkıncı cocugu olmamıs doktor ılac vermıs esınede kendınede hemen o ay hamıle kalmıs aslında hersey bos zaman geldımı zaten olcak adet zamanı psıkolojım bozuluyo rabbım herlese hayırlı saglıklı evlatlar versın ıns
canım senı cok ıyı anlıyorum senınle aynı donemde basladık ılaca vede reglımız aynıydı ben sana bısey soylıyım ben dusuk oldugumu soylemıstım baska doktora gıttım ordakı doktorum bana tahlıl sonuclarında yalancı gebelık yasamısım meyerse yanı dusunun kızlar kendımızı adapte ettıgımız ıcın yalancı gebelık yasamısım ılac bende ıse yaramadı kuzenım bı doktora gıtmıs oraya gıtcem adetımın bıtımınde onunda ıkıncı cocugu olmamıs doktor ılac vermıs esınede kendınede hemen o ay hamıle kalmıs aslında hersey bos zaman geldımı zaten olcak adet zamanı psıkolojım bozuluyo rabbım herlese hayırlı saglıklı evlatlar versın ıns
geçmiş olsun lady.hiç üzülme herşeyin hayırlısı .o hayalkırıklığını iyi biliyoruz hepimiz.bence ilaçları bırakma tabii eğer yumurtan kendi büyüyosa bırakabilirsin benim büyümüyo mesela.hakkımızda hayırlısı olsun.benimde bu ay yumurta büyümedi mesela. 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?