aymesev ben kendimi avutuyorum şöyle ,doğum yapsak canımız daha çok acır ve katlanırız dimi buna da bi kaç saniye katlanalım ne olacak önemli olan iyi doktor bulmak,ben kendimi biraz hazırlar gibi oldum 🙂 o gün gelene kadar hazır olurum inşallah,bebiş için değer bence 🙂
Acikcasi ben de hemsire siz yapabilirsiniz dediginde suphe ile baktim ama sonra gerek Pazar gunu olmasi dolayisi ile acile vs gitmek gerekmesi, gerekse bi cesaret yapiverdim. Beklemedeyim bakalim bugun daha igneden sonraki 9. gunumdu. 1 hafta daha bekliyip sonra test yapicam. Kendimi motive etmeye calisiyorum aklima geldikce. Dr bana sadece bikac test yapmisti hersey normal gorunuyo demisti, bi de adetin 3. gunu ultrasonla bakilmisti kist vb olup olmadigi icn. Ayrica esime de bakildi o da iyi cikti. Acikcasi rahim filmi cekilmedi benim de aklima bunlar takiliyo once bunlari denemeden direk tum tetkikleri neden yapmiyor doktorlar. Bir de ben her ay boyle klomen igne falan denemek istemiyorum, asilama ise sonraki ona gecmek icin doktorumla konusucam. İnsallah bunlara gerek kalmaz...inşallah cnm benimde geçen ay ilk klomen kullanmamda 19.5mm iki tane yumurtam oldu ama hamile kalamadım çatlatma iğnesi yapılmadı bu ay tekrar klomen kullandım bakalım yarın pazartesi günü doktora gidicem bakalım yumurtalarım büyüdümü inşallah ilaç işe yaramıştır banada bu ay yapacak çatlatma iğnesini canım bu iğneyi eczanelerde ya da doktor yapmıyormu kendin nasıl yaptın acımadımı
Acikcasi ben de hemsire siz yapabilirsiniz dediginde suphe ile baktim ama sonra gerek Pazar gunu olmasi dolayisi ile acile vs gitmek gerekmesi, gerekse bi cesaret yapiverdim. Beklemedeyim bakalim bugun daha igneden sonraki 9. gunumdu. 1 hafta daha bekliyip sonra test yapicam. Kendimi motive etmeye calisiyorum aklima geldikce. Dr bana sadece bikac test yapmisti hersey normal gorunuyo demisti, bi de adetin 3. gunu ultrasonla bakilmisti kist vb olup olmadigi icn. Ayrica esime de bakildi o da iyi cikti. Acikcasi rahim filmi cekilmedi benim de aklima bunlar takiliyo once bunlari denemeden direk tum tetkikleri neden yapmiyor doktorlar. Bir de ben her ay boyle klomen igne falan denemek istemiyorum, asilama ise sonraki ona gecmek icin doktorumla konusucam. İnsallah bunlara gerek kalmaz...
Acikcasi ben de hemsire siz yapabilirsiniz dediginde suphe ile baktim ama sonra gerek Pazar gunu olmasi dolayisi ile acile vs gitmek gerekmesi, gerekse bi cesaret yapiverdim. Beklemedeyim bakalim bugun daha igneden sonraki 9. gunumdu. 1 hafta daha bekliyip sonra test yapicam. Kendimi motive etmeye calisiyorum aklima geldikce. Dr bana sadece bikac test yapmisti hersey normal gorunuyo demisti, bi de adetin 3. gunu ultrasonla bakilmisti kist vb olup olmadigi icn. Ayrica esime de bakildi o da iyi cikti. Acikcasi rahim filmi cekilmedi benim de aklima bunlar takiliyo once bunlari denemeden direk tum tetkikleri neden yapmiyor doktorlar. Bir de ben her ay boyle klomen igne falan denemek istemiyorum, asilama ise sonraki ona gecmek icin doktorumla konusucam. İnsallah bunlara gerek kalmaz...
merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum 2 senedır bebek dıye oluyorum doktor yumurta olusmadıgını olusanında catlamadıgını soyledı ve klomene baslamamız gerek dedı sızce faydası olurmu ne olur yanımda olun yardım edın destegınıze ıhtıyacım var🙁🙁🙁
merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum 2 senedır bebek dıye oluyorum doktor yumurta olusmadıgını olusanında catlamadıgını soyledı ve klomene baslamamız gerek dedı sızce faydası olurmu ne olur yanımda olun yardım edın destegınıze ıhtıyacım var🙁🙁🙁
merhaba kızlar,bu ay bende klomen kullandım bitti ve dün kontrolüm vardı. 12.günümde 17 mm bir folikülüm vardı.Doktorum gün aşırı ilişki önerdi..EEE bizde dün başladık 🙂 ama dayanılmayacak kadar ağrım oldu kasıklarımda( bugüne kadar hiç bu kadar ağrımamıştı) acaba klomenden dolayı olmuş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?