2 gündür sağ kasığımda çok ağrı var ve adetim ayın 10 nunda. bu ağrılar niye ?
çok teşekkür ederim Rabbim bana bağışladı şükürler olsun Allah sanada nasip eder inş canım
kızlar mrb. ne zaman canım sıkılsa sitedeyim.geçen ay da olmadı bayram tatili girdiğinden araya, dr.a da adetin3.günü çağrdığı halde adetin 8.günü gitmek zorunda kaldım.bu defa dr.klomen felan hiç ilaç vermedi yumurta oluşmuş gelişmeye başlamış bile dedi.ilişki günleri verdi ve çrşb.tekrar gideceğim.yani anladığım kadarı ile yumurta olgunlaşma- çatlama takibi yapıyor dr.ne olacak ne zaman olacak artık çook ama çok sıkılmaya yorulmaya başladım.3 günde bir hastanedeyim.bütün bu uraşmaların sonucunu güzel bir şekilde almak istiyorumm 🙁
Slm kızlar ya ben hamileğimin ilk haftası gibi bilmeden cipro diye bi antibiyotik kullandım bi hafta doktorum bişey olmaz dedi ama korku var içimde böyle bişey yaşayan oldumu hiç etrafınızda yada duydunuzmu hiç 🙁(
çok sabırsızsın canım benim 🙂 sen de biliyorsun ki Rabbim ne zaman verirse o zaman meleklermiz gelir o yüzden hepimiz sabrediyoruz ya 🙁 negatif sonuçlar almak kadar berbat bi durum olamaz herhalde,benim de yıkıldığım anlarım oldu ama Allah a çok şükür erken toparlanıyorum,moralimi yüksektutmaya çalışıyorum anlayacağın poliyannacılık oynamaktan başka çaremiz yok,tatlı limon yani 🙂 hadi sen de hemen toparlan ve sonraki aylara odaklan canım benim 🙂
canım en iyi bilen kişiye sormuşun ve iç rahatlatıcı cevabı almışın zaten.ama bende yine de yazmak istedim benim ablam bilmeden 2 ay hem antibiyotik hem de kalp ilaçları kullanmıştı 2 ay çok uzun zaman olmasına rağmen şimdi o bebeği çok şükür 2 yaşında ve hiç sorunu yok maşallah..yani rabbim koruyunca koruyor işte korkma allahın izni ile birşey olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?