gunaydin rapunzelcan..seni nderdinde benime ayniymis bizimde aciklanamayan inferteite..herseyi yaptik cok sukur esimdede bendede sorun yok ,aslinda buna sewnmek lazim ama sorun olsaydi hemen tedawi olurdu yol acilirdibelki..en son laporoskopi oldum tekrar doktora gorusmek icin gidecez.asilama icin ama senine yazdigini okuyunca biraz umutsuzluga kapildim asilmadan olumsuz cvbmi aliriz acaba bizde? of kendimi cok caresiz hissediorum😕
insallah sende tez zamanda guzel haberler alirsinda bizlere umut olursun.
cnm göbekten girip yumurtalara bakılıyor ama genelde tüpler açık ve sorun yoksa yumurtlamada falan buna çok gerek duymuyor doktorlar.bu arada laporoskopi ne? ben yaptırmadım
canım inşallah güzel haberlerle gelcen buraya.evet cnm bızdede öle hiç bi sorun yok yardımcı yumurtlamaya bile ihtiyaca gerek yok dedi doktor 2 senedır herşey gayet muntazam o yüzden 1 kere aşılama ve olmazsa tüp öneriyo yapabileceğim başka bişe yok diyor.çok değişik duygular içerisindeyim sevinç heyecan mutluluk tedirginlik korku . . . bunların hepsi nasıl olur da bir arada olabilir. Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok çok tşk ederim kızlar
çok değişik duygular içerisindeyim sevinç heyecan mutluluk tedirginlik korku . . . bunların hepsi nasıl olur da bir arada olabilir. Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok çok tşk ederim kızlar
ben kızlar dün doktora gittim adetımın 7 günü ve yumurtam 12mm büyüklüne ulaşmış ama doktor daha büyümesi lazım dedi iğnenın dozunu artırdı.yarın yine gidicem ve tekrar konuşcaz duruma göre ya gene iğne dozu artırcak yada aşılama için çatlamayı beklıcez.ne diyosunuz adetın 7 günü 12mm iyimi büyüklüğü.
bu arada laporoskopi ne? ben yaptırmadım
canım laparoskopi hani rahim fiilmi çektirdik ya onda tüpler kapalı çıksaydı yada rahimde bir durum söz konusu olsaydı göbek deliğinden girip tüpleri açacaklardı hatta ben bi doktora gittiğimde bana dediki hani rahim T şeklinde ya benim o çubuk biraz darmış ve düşük riskim normal bir bayana göre daha fazlaymış eğer ben hamile kalırda düşüğüm olursa ikinci bir tedaviye başlaamdan direk laparoskopi yaparım dedi sordum banada anlatmıştı sen nasılsınn
canım laparoskopi hani rahim fiilmi çektirdik ya onda tüpler kapalı çıksaydı yada rahimde bir durum söz konusu olsaydı göbek deliğinden girip tüpleri açacaklardı hatta ben bi doktora gittiğimde bana dediki hani rahim T şeklinde ya benim o çubuk biraz darmış ve düşük riskim normal bir bayana göre daha fazlaymış eğer ben hamile kalırda düşüğüm olursa ikinci bir tedaviye başlaamdan direk laparoskopi yaparım dedi sordum banada anlatmıştı sen nasılsınn
cnm göbekten girip yumurtalara bakılıyor ama genelde tüpler açık ve sorun yoksa yumurtlamada falan buna çok gerek duymuyor doktorlar.
canım benim yaa zor bir durum evet ama dua edip bekleyeceksin kötüü düşünme iyi düşünki iyi olsun canım evet sıkışık gitmen gerekiyor bunun sana faydasıda varmış bi doktor yazsında okumuştum birde sıkışık gittiğinde doktor rahmi daha iyi görebiliyormuş inşallah iyi olur senin için ama biz aşılamadada idrara sıkışık gidiyordukk hatırlasana canım neysee geçer onlar tutamadığın yerde brakıverirsinn tutcak değilsin yaa haha 🙂 ay hiç gülcem yoktu harikasınn hadi bakalım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?