üzüldüm canım hayırlısı ne diyim demekki yumurtan çatlamamış iğne yaptırmısmıydın sen
tanem cim sen nasıl kullandın klomeni günde 1 mi sabah akşammı kullanmıştın
hay allah ondan adet olamadın demek ki..e sen çatlatma iğnesi kullanmadın mı? Kaç yumurtan vardı. Bünyeden bünyeye fark ediyor. Doğum kontrol hapı inşallah geriletir bir iki aya. Üzme kendini sakın tamam mı? Yaza güzel güzel hamile dolaşcaz inşallah
hyr cnm çatlatma iğnesi olmadım kaçta yumurtam oldunu falan hiç bişey bilmiyorum doktor hiç bi test yapmadan yumurtalımda kist vardı senin bu şekilde yani kistler küçülmeden çocuğun olmaz dedi ve klomene başlattı
folikül olunca hamilelik tamam oluyor mu anlamadım
KIzlar selam, kistlerin çok mu büyümüş ki. Bildiğim kadarıyla 2.5 cm e kadar bir şey olmaz. sonrasında da doğum kontrol hapı ile küçülüyor. Klomen neden kullandırıyor, kistleri klomen küçültmez ki aksine büyütür genelde. Anlamadım ben dedikleri🙂 hayırlısı olsun
folikül oldu 3 tane dedin ya o ne demek
yumurtaların içinde bulunduğu kese. her folikülde bir yumurta oluyor. en baskın çıkanı mm açısından büyük olanı dışarı atılıyor. ondan sonra sanırım döllenme vs. oluyor.
hyr canım ne çatlatma iğnesi ne bi test hiç bişey yapmadı sadece yumurtalımda kist var diye senin bu şekilde çocuğun olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?