Arkadaşlar bende yumurtlama tedavisi görenlerdenim 4mayısta adet oldum 7mayısta klomen kullanmaya basladım bugün doktor çağırdı dünde hapım bitmişti zaten gittim baktı doktor bi çok yumurtam varmış ama en büyüğüne baktı 8,72 mm cumartesi tekrar çağırdı tekrar büyümüşmü diye bakıcak sizce normalmi küçükmü ???
canım bızım aynı gıdıyor sanırım. bende 4.unde adet oldum ve adetin 3.gunu doktora gittim klomene başlattı benı , 5 gun içtim sonra kontrol için gittim bikaç yumurta varmıs ama kucukler, sadece 2 tanesi bıraz daha buyuk gerci soylemedı bana ama uıltrason kagıdında vardı sanırım 11 mm kadar bende cumartesi tekrar gidicem bakıcak yeterince buyudu mu dıye. Hayırlısı bıtanem ya umarım ıkımızın de gelişmiştir yumurtalar canım🙁
sanırım kucuk degıl yumurtalar cunku 9. gun baktırmıssın cts ye kadar da buyurler herhalde. hayırlı haberler alalım inşallahh
dogru kozacım hayırlısı olsun. Ben adetimin 8.günü gittim klomenden sonra 2 yumurta varmış 11mm lik. adetin 11. gunu gıdıcem yeniden bakacak buyukluklerine o gün soyleyecek ilişki tarihlerini sanırım. Henüz yeterince büyük değil yumurtalar 11. gune kadar buyurler inşallah. Biz de 1-2 ay klomenle devam edecegiz gibi gozukuyor sonra aşılama sanırım.. İnşallah aşılama sonucu hayırlı haberler alırsın canım
kozacım inşallah ilk aşılamanda hamile kalırsın canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım....
koza idilim ve yeni katılan arkadaşlarım merhabalar.bügün kan testi yaptırdım sonuç 969.55 pozitif.şükürler olsun rabbime.inşallah rabbim sizlerede nasip eder.2ay klomen artı çatlatma ignesi kullanmıştım.bu ay ara vermek istemiştim ve bekliyordumki....şükürler olsun.bu 1ay boyunca bile siteye girmemiştim moralim çok bozuktu. son adet tarihim 5 nisan.doktor 1hafta sonra gel şükürler olsun.....
koza canım dualarımda oldugunu unutma.belki inanmazsınız ama söyleyeyim melekler mekanı nezaman aklıma gelse koza ve idilime dua etmek gelir.pazartesi günü hakkında hayırlısı olur inşallah.şuan bende bulantılar başladı okul bitseydi artık zor olmaya başladı.doktor progestan verdi okulun yolu baya kötü.öptm.allah hepinizin yardımcısı olsun.en büyük tavsiyem namaz kılmaya başlayın kılanlarda bırakmasın ınanın secdede edilen hiçbir dua geri çevrilmiyor...rabbim daim kılanlardan eylesin.
canım dualarım seninle inşallah olur benım içiimden öyle geçiyo hayırlısı olsun tatlım tecrübelerını bizde paylaşırmısın nasıl oldu bende yaptırmayı düşünüyorum ve korkuyorum aslında...Kızlar pazartesi aşılamam olcak, bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?