canım bi kere senden zaman istemesinin nedeni ne,ne kadar bi zaman istiyo.ben erkek arkadasımla 1,5 ay ayrı kaldıgımda bazı nedenlerden dolayı hayatına biri girmişti.sonra biz barısacagımız zaman benden o kızı bırakmak için zaman istedi,hatta benle görüşmek istemedi.ben iki kişiyi bi arada idare ediyomus durumuna düşmek istemiyorum,serefsiz değilim dedi.komustuk bi orta yol bulduk.çünkü kız intihara meyilliydi.2 kardeşini kaybettiği için psikiyatride yatılı tedavi görmüştü.o da intiharından korktugu için ayrıldık diyemedi ama bu süre zarfında da hiç aramadı,buluşmadı yani bi ilişkisi varmıs gibi davranmadı.1hafta gecmeden de ayrıldı ve benimle oldugunu da acıkca söyledi.kız hatta intihar etti sonra ama bi şey olmadı.sonra da unutuldu gitti bu olaylar.peki senin erkek arkadasının nedeni ne?gerçekten gecerli mi.bi de zaman istiyo ama ne kadar.ayrıldım demek bu kadar zor olmamalı,ama kalp kırmak istemiosa 1 hafta yeter de artar bile.bence bunu bi konus arkadasınla,baktın ki süre uzuyo o zaman sen bi daha arayıp sorma.