B bilyana Yeni Üye Üye 26 Ocak 2010 #31 ya ben geçen parfüm deniyordum ve channel'in yeni parfümüne bayıldım hemen alıcam param olunca😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #32 Ben Xora'dan açık bir parfüm aldım..Ama kızlar adını soran sorana..Pahalı parfümlere taş çıkartır ...
Ben Xora'dan açık bir parfüm aldım..Ama kızlar adını soran sorana..Pahalı parfümlere taş çıkartır ...
S sadakat Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #33 lacoste touch of pink mükemmel ötesi tavsiye ederim arkadaşlar
Ç ÇqLa~ Yeni Üye Üye 11 Mart 2010 #36 Bence de Dolca&Gabbana (the one) çok çok güzel bir parfüm 🙂 Ama Axe - Dark Temptation çok güzel bir parfüm tavsiye ederim
Bence de Dolca&Gabbana (the one) çok çok güzel bir parfüm 🙂 Ama Axe - Dark Temptation çok güzel bir parfüm tavsiye ederim
PeLiNiM Yeni Üye Üye 12 Mart 2010 #37 Ben Partis HİLTON denedim...Kadını her ne kadar sevmesem de parfümü güzel kokuyor😀
Mahperver Yeni Üye Üye 12 Mart 2010 #38 Ben bu parfumu kullaninca carsidaki esnaf dahi adini sormustur 🙂)))) Yavrum benim 🙂)
PeLiNiM Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #39 Chanel Coco Mademoiselle kullaniyorum su an. bi koklayan yanimdan ayrilmiyor bi daha 😀
Ariza Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #40 bir ara Lacoste touch of pink kullaniyordum bitti o günlük Lacost femme kullaniyorum gece bir yere cikince veya dügünelrde >Armani she kullaniyorum vaz gecilmezimde Lancome´den miracle.
bir ara Lacoste touch of pink kullaniyordum bitti o günlük Lacost femme kullaniyorum gece bir yere cikince veya dügünelrde >Armani she kullaniyorum vaz gecilmezimde Lancome´den miracle.