I ilkimefsa Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2009 #11 far a way kışın çok kullanırım bana göre kış kokusu zaten yazında incandessence yada pur blanca tercihim
far a way kışın çok kullanırım bana göre kış kokusu zaten yazında incandessence yada pur blanca tercihim
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ekim 2009 #13 kuruüzüm' Alıntı: sexy grafiiti Genişletmek için tıkla ... bende bunu kullanıyorum,çok hoş kokusu bence,soranlar da oluyo,öneririmm 😀
kuruüzüm' Alıntı: sexy grafiiti Genişletmek için tıkla ... bende bunu kullanıyorum,çok hoş kokusu bence,soranlar da oluyo,öneririmm 😀
queenn Yeni Üye Üye 6 Ekim 2009 #14 hypnotic poison tek geçerimmm.. sinemada arkamdaki çocuk bile filmin ortasında kız arkadasına almak ıcın ısmını sorduysa artık 🙂
hypnotic poison tek geçerimmm.. sinemada arkamdaki çocuk bile filmin ortasında kız arkadasına almak ıcın ısmını sorduysa artık 🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 26 Ekim 2009 #15 queenn' Alıntı: hypnotic poison tek geçerimmm.. sinemada arkamdaki çocuk bile filmin ortasında kız arkadasına almak ıcın ısmını sorduysa artık 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu parfümü o kadar çok öneren duydum ki Denemek şart. Ben en son Paris Hilton aldım .O da çok hoş🙂
queenn' Alıntı: hypnotic poison tek geçerimmm.. sinemada arkamdaki çocuk bile filmin ortasında kız arkadasına almak ıcın ısmını sorduysa artık 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu parfümü o kadar çok öneren duydum ki Denemek şart. Ben en son Paris Hilton aldım .O da çok hoş🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #16 en çok sondaki 2 parfümü beğeniyorum.hepsi avon bide d&p nin b6 sını kullanıyorum
T Tuba* Yeni Üye Üye 15 Kasım 2009 #17 yazin tommy girl ve davidoff kisinda burberry kullaniyorum ama en cok tommy girl u soruyorlar bana 🙂
N naz01 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2009 #18 bende christian rowley kullanıyorum avondan..çok hoş ve kalıcı..
N nazli_bebeq Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #19 burbery brit harika bi kokusu var bencee onu kullanıyom ben🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 10 Ocak 2010 #20 chanel var bide o da süper... geçen okuldaki erkek öğretmen arkadaş bile sordu.. eşine alacakmış...