K karakuzu Daimi Üye Üye 6 Ocak 2013 #101 Bi pasta yaptimki oy ooyy oooyyy. Keki kakaolu , üzeri ananasli ve vanilyali sos hmmmmmmm....... hazir firini acmisken bi de mücver sürdüm...🙂
Bi pasta yaptimki oy ooyy oooyyy. Keki kakaolu , üzeri ananasli ve vanilyali sos hmmmmmmm....... hazir firini acmisken bi de mücver sürdüm...🙂
K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Ocak 2013 #103 Ne guzel bi sabah. Butun gunde boyle guzel olur insallah. - - - Updated - - - Ne guzel bi sabah. Butun gunde boyle guzel olur insallah.
Ne guzel bi sabah. Butun gunde boyle guzel olur insallah. - - - Updated - - - Ne guzel bi sabah. Butun gunde boyle guzel olur insallah.
K karakuzu Daimi Üye Üye 15 Ocak 2013 #106 mavi_kelebek' Alıntı: amin kuzu bugun ank cok guzel ne yazıkkı ben evdeyım 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ayyy evet seninkide ayri bi problem.kuzum ya sende hep evdesin.
mavi_kelebek' Alıntı: amin kuzu bugun ank cok guzel ne yazıkkı ben evdeyım 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ayyy evet seninkide ayri bi problem.kuzum ya sende hep evdesin.
M mavi_kelebek Forum Okuru 15 Ocak 2013 #107 :/ malesef ondan degıl son haftam sıkı calısıyorum derslerıme
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #108 Arabam kara gomulmus. Bahceyi temizledim arabami Temizledim bi guzel simdi camdan baktim yine hrsey ayni halde
Arabam kara gomulmus. Bahceyi temizledim arabami Temizledim bi guzel simdi camdan baktim yine hrsey ayni halde
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #109 karakuzu' Alıntı: Arabam kara gomulmus. Bahceyi temizledim arabami Temizledim bi guzel simdi camdan baktim yine hrsey ayni halde Genişletmek için tıkla ... kuzum ya kıyamam memleket neresiydi doğudasın heralde araba kara gömülecek kadar yağıyomu kar allah kolaylıklar versin arabanı kullanırsam yardıma gelebilirim şaka şaka.....
karakuzu' Alıntı: Arabam kara gomulmus. Bahceyi temizledim arabami Temizledim bi guzel simdi camdan baktim yine hrsey ayni halde Genişletmek için tıkla ... kuzum ya kıyamam memleket neresiydi doğudasın heralde araba kara gömülecek kadar yağıyomu kar allah kolaylıklar versin arabanı kullanırsam yardıma gelebilirim şaka şaka.....
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #110 offf eylül yaa avusturya dayim ben buranin kari sogugu cok pis olur.hafta sonuda karli gececekmis zaten bi basladimi durmazki. Kiz arabami temizledim hos ama yinede cikmadi kardan😕 Allah büyük hayirlisi artik. evdeyiz uzun bi süre 🙂
offf eylül yaa avusturya dayim ben buranin kari sogugu cok pis olur.hafta sonuda karli gececekmis zaten bi basladimi durmazki. Kiz arabami temizledim hos ama yinede cikmadi kardan😕 Allah büyük hayirlisi artik. evdeyiz uzun bi süre 🙂