K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Şubat 2013 #112 Aaayy aayy sevgililer gunu hmmmm 🙂🙂🙂 - - - Updated - - - Aaayy aayy sevgililer gunu hmmmm 🙂🙂🙂
M mavi_kelebek Forum Okuru 14 Şubat 2013 #113 sevgılıler gunun kutlu olsun kuzucuuuum ınş hep bole mutlu oluruz ayrıca hedıye ne geldı hedıyeeeeeee:çapkın:
sevgılıler gunun kutlu olsun kuzucuuuum ınş hep bole mutlu oluruz ayrıca hedıye ne geldı hedıyeeeeeee:çapkın:
K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Şubat 2013 #114 Saol cnm seninkide kutlu olsun amin kiz ins. Tembihledim esimi bsy alma diye ne gerek var ya amaan zate normal gunde de alir saolsun.🙂
Saol cnm seninkide kutlu olsun amin kiz ins. Tembihledim esimi bsy alma diye ne gerek var ya amaan zate normal gunde de alir saolsun.🙂
bur_çak Aktif Üye Üye 14 Şubat 2013 #115 14 şubat ve kapitalizm adlı makaleyi yazmadan geçireceğim 14 şubatın bitmesine son 8 saat 13 dakika ha gayret bana hadi burçak 😀
14 şubat ve kapitalizm adlı makaleyi yazmadan geçireceğim 14 şubatın bitmesine son 8 saat 13 dakika ha gayret bana hadi burçak 😀