smiley Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2012 #23 kara kuzu sen almanyadansin herhalde... kösen hayirli olsun viel spass.....
K karakuzu Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2012 #24 asenasule' Alıntı: topiğin hayırlı olsun kara kuzu Genişletmek için tıkla ... cok sagol canim - - - Updated - - - smiley' Alıntı: kara kuzu sen almanyadansin herhalde... kösen hayirli olsun viel spass..... Genişletmek için tıkla ... Avusturya da yasiyorum canim. Danke dir
asenasule' Alıntı: topiğin hayırlı olsun kara kuzu Genişletmek için tıkla ... cok sagol canim - - - Updated - - - smiley' Alıntı: kara kuzu sen almanyadansin herhalde... kösen hayirli olsun viel spass..... Genişletmek için tıkla ... Avusturya da yasiyorum canim. Danke dir
seda88 Aktif Üye Üye 31 Ağustos 2012 #25 kuzu kuzu mekanın hayırlı olsun datlım bak elim boş gelmedi afiyet olsun
K karakuzu Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2012 #26 semüj88' Alıntı: kuzu kuzu mekanın hayırlı olsun datlım bak elim boş gelmedi afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... oyy oyy oyyyy.anacim bogdurmuslar fistiga tatliyida. yenmezmi bu offfff. saol semüjümmm sen hep gel beklerim yine ....
semüj88' Alıntı: kuzu kuzu mekanın hayırlı olsun datlım bak elim boş gelmedi afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... oyy oyy oyyyy.anacim bogdurmuslar fistiga tatliyida. yenmezmi bu offfff. saol semüjümmm sen hep gel beklerim yine ....
tatlı bela Yeni Üye Üye 1 Eylül 2012 #27 kuzum köşen hayırlı olsun canım kusura bakma saat gece 12 elim boş geldim bu saatte heryer kapalı
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 1 Eylül 2012 #28 semüj88' Alıntı: kuzu kuzu mekanın hayırlı olsun datlım bak elim boş gelmedi afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... ayyy semujjj ne yaptın sen tatlılar 🙂)))
semüj88' Alıntı: kuzu kuzu mekanın hayırlı olsun datlım bak elim boş gelmedi afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... ayyy semujjj ne yaptın sen tatlılar 🙂)))
smiley Daimi Üye Üye 1 Eylül 2012 #29 valla tatliyi görünce canim istedi ne yalan söyleyim simdi keske olsada yesem
K karakuzu Daimi Üye Üye 1 Eylül 2012 #30 TATLI BELA' Alıntı: kuzum köşen hayırlı olsun canım kusura bakma saat gece 12 elim boş geldim bu saatte heryer kapalı Genişletmek için tıkla ... saol canim ama olmaz böyle.hamarat bi bayanin buzlugunda tatlisi, keki , kurabiyesi vs olmali.saat kac olursa olsun cikarip getirirsin.Bi daha elin dolu gel saymam bunu - - - Updated - - - asenasule' Alıntı: ayyy semujjj ne yaptın sen tatlılar 🙂))) Genişletmek için tıkla ... yok kiz ne yapmasi hazir almistir o beceremezki
TATLI BELA' Alıntı: kuzum köşen hayırlı olsun canım kusura bakma saat gece 12 elim boş geldim bu saatte heryer kapalı Genişletmek için tıkla ... saol canim ama olmaz böyle.hamarat bi bayanin buzlugunda tatlisi, keki , kurabiyesi vs olmali.saat kac olursa olsun cikarip getirirsin.Bi daha elin dolu gel saymam bunu - - - Updated - - - asenasule' Alıntı: ayyy semujjj ne yaptın sen tatlılar 🙂))) Genişletmek için tıkla ... yok kiz ne yapmasi hazir almistir o beceremezki