*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Nisan 2009 #1 Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları Oldukça uçuk ve sıradışı tasarımlar gerçi içlerinde pek giyelecek cinsten olanlar yok😀 ama yinede belli olmaz diyerek tüm uçuk ve kaçığım diyenlere gelsin bu modeller:kapiş:
Oldukça uçuk ve sıradışı tasarımlar gerçi içlerinde pek giyelecek cinsten olanlar yok😀 ama yinede belli olmaz diyerek tüm uçuk ve kaçığım diyenlere gelsin bu modeller:kapiş:
lemel Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #2 Cevap: Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları paylaşım için sağol. çok fazla uçuk ve çirkin bence.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 28 Nisan 2009 #3 Cevap: Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları Siyah uzun elbiseyi beğendim ama kafasına taktığı şey hariç😀yine o benziyor elbiseye😀emeğinize sağlık adminim dediğiniz gibi ucuk kaçıklar🙂
Cevap: Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları Siyah uzun elbiseyi beğendim ama kafasına taktığı şey hariç😀yine o benziyor elbiseye😀emeğinize sağlık adminim dediğiniz gibi ucuk kaçıklar🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #4 Cevap: Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları bende turkuaz olanı begendim sapkası hariç emeginize saglık adminimm
Cevap: Londra Moda Haftasının En Uçuk Parçaları bende turkuaz olanı begendim sapkası hariç emeginize saglık adminimm