Sevgili Berna,
Anlattıklarından haberim var zira sen çette anlatırken ben de oradaydım. Bak şimdi arkadaşım;
Burası sanal dünya kimse kimseyi tanımaz etmez. O yüzden de kötü niyetli insanların sayısı sandığının da üstünde. Hergün buraya gelip yalan söyleyenleri saymıyorum, binbir fırıldak çeviren, insanların samimi duygularını suistimal eden, hakaret eden, zora gelince içini boşaltıp nasılsa beni kimse görmüyor diye bol keseden atan çok ve biz hergün bunlarla cebelleşiyoruz. Bu sebeple her zaman tetikte ve uyanık olmak zorundayız. Özellikle de bu gibi isteklerle gelenleri sadece kendimiz için değil sitede ki 57.000i aşkın üyeyi de korumak zorundayız. Görevimiz bu.
Bu sebeple sana sorulan sorulara, verilen fikirlere açık olman ve makul karşılaman gerekir. Oysa sen belki de çaresizliğin getirdiği üzüntüyle böyle agresif ve vahim bir mesaj attın buraya.
Umarım durumun gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur, ancak yine söylüyorum söylenen sözler, verilen fikirler sırf senin iyiliğin içindir. Ve sen nerede olursan ol bu tip bir istekte bulunduğunda burada karşılaştığından daha fazla soruyla karşılaşırsın emin ol....