elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #12 ayy süper bi parti kaçırır mıyım burdaymışım bende tesekkürler cnm benım
Moss Üye Üye 5 Eylül 2009 #14 buradannnnn bi atlı geçtiiiiiiiiiii eheheyyyyyyyy öhömm hoş geldinizzzz efemm solistiniz olarakktan selamlıyorum sizleriiiii
buradannnnn bi atlı geçtiiiiiiiiiii eheheyyyyyyyy öhömm hoş geldinizzzz efemm solistiniz olarakktan selamlıyorum sizleriiiii
kar_tanesi Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #15 Rüyam adminim ben bıraktım seni baktım öyle masum masum bekliyon bende bırakıyım dedim yaaa Süper bir parti olmus yaaa byıldım Emegine saglık tatlım +rep benden
Rüyam adminim ben bıraktım seni baktım öyle masum masum bekliyon bende bırakıyım dedim yaaa Süper bir parti olmus yaaa byıldım Emegine saglık tatlım +rep benden
tuqqce Daimi Üye Üye 7 Eylül 2009 #17 O gece çok sarhoştummm kızlarr hatırlamıyorumm hiçbirşey :zuha:
aSqimSin Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #18 Çok güzel yaa 😀 Normal hayatta sesim çok berbattır benim ama burda böyle gördüm ya duygulandım Teşekkürler canım. 🙂 +rep.
Çok güzel yaa 😀 Normal hayatta sesim çok berbattır benim ama burda böyle gördüm ya duygulandım Teşekkürler canım. 🙂 +rep.