Meçhul'un üst komşusu=)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zaga olamazzz imkansızz buuuama benn ama bennn ama bennn bilmyiordum affet beni😛iha:😛iha:deli kız alemsin hee😀koptum gülmekten valla halen gülüyorum kopuyorumalemsin alemmmm😛iha:keşkee sen olsaydın 😛iha:😛iha:

çok hoş yaaa.. ben olsam kafayı yerim. Allah sabır versin.amannn burdada bulmasın seni. belki üyelerden biri olabilir.dikkat et.😛iha:😛iha:

ALLAH yardımcın olsun meçhulcüm ama teyzede süper bence ya baksana darısı isteyenlerin başına 😛iha:

Aminnn🙂Bugün pazar vardı rekor kırdı 7:05 te geldi şokkk oldum şok😀Dedi ki ben pazara gidiyorum gelen olursa de hemi kızım😀Bide oğluma pazardan ne alayım sana diye sordu😀Bende bişe alma teyzesi sağsalim git gel didim

çok hoş yaaa.. ben olsam kafayı yerim. Allah sabır versin.amannn burdada bulmasın seni. belki üyelerden biri olabilir.dikkat et.😛iha:😛iha:

Evet o kadar hoş ki insanı çıldırtıyor😀Neyse azıcık daha sabır ben taşınınca yerime temelli gelecek olan ev sahibi düşünsün😀Allah sabır versin geri de kalanlara

Kız ağzını hayra aç bide beni burda bulmasın.Sbahaın 7sinde chatboxta der ben pazara gidiyorum diye