Meçhul'un üst komşusu=)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kıs mechul çok nankörsün,üst kattaki komşun benim,aylardır seni bu forumda takip ediyorum,forumda resimlerini gördüğüm için vede apartmana yeni taşınınca seni hemen tanıdım.hemen beni herkese anlatıp rezil ettin ya,yazıklar olsun,seni doğurcama tas doğuraydım,ihşallah o klavyen bozulurda kimseciklere anlatamassın beni ihş.... 😛iha:😛iha:😛iha:

Zaga olamazzz imkansızz buuu:uhu:ama benn ama bennn ama bennn bilmyiordum affet beni😛iha:😛iha:deli kız alemsin hee😀koptum gülmekten valla halen gülüyorum kopuyorum:D:Dalemsin alemmmm😛iha:keşkee sen olsaydın hahahahahahahahaha😛iha:😛iha:

Komşun ne iyi biriymiş yav sabah 7 ne pazarı bende onu anlamadım..😛iha:
Kız o saatte yoğurt süt geliyor ya ondan erkenden gidiyor.Eve geliyor.Öğleden sonrada sebze için gidiyor çünkü o saattede sebze ucuzluyor😀Kadın işini biliyor.Listemi yaptım sabah yarın sabah gelirse tutşturucam eline:haha:
hahahahahahahahahahah

çok hoş yaaa.. ben olsam kafayı yerim. :shootout:Allah sabır versin.amannn burdada bulmasın seni. belki üyelerden biri olabilir.dikkat et.😛iha:😛iha:

ALLAH yardımcın olsun meçhulcüm ama teyzede süper bence ya baksana :puhas:darısı isteyenlerin başına 😛iha:

Aminnn🙂Bugün pazar vardı rekor kırdı 7:05 te geldi şokkk oldum şok😀Dedi ki ben pazara gidiyorum gelen olursa de hemi kızım😀Bide oğluma pazardan ne alayım sana diye sordu😀Bende bişe alma teyzesi sağsalim git gel didim:puha:

çok hoş yaaa.. ben olsam kafayı yerim. :shootout:Allah sabır versin.amannn burdada bulmasın seni. belki üyelerden biri olabilir.dikkat et.😛iha:😛iha:

Evet o kadar hoş ki insanı çıldırtıyor😀Neyse azıcık daha sabır ben taşınınca yerime temelli gelecek olan ev sahibi düşünsün😀Allah sabır versin geri de kalanlara:haha:

Kız ağzını hayra aç bide beni burda bulmasın.Sbahaın 7sinde chatboxta der ben pazara gidiyorum diye:puha::puha:

Geri