@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #2 Cevap: melegın mekanı buyrun..... ewet çaylarda geldı .burun canlarımmmm
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #4 Cevap: melegın mekanı buyrun..... karnınız doysun meleklerım sıra tatlılarda..ama dedıkomuz unutmayalım.
Cevap: melegın mekanı buyrun..... karnınız doysun meleklerım sıra tatlılarda..ama dedıkomuz unutmayalım.
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #5 Cevap: melegın mekanı buyrun..... afıyet şeker olsun canım meleklerımmmm
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #6 Cevap: melegın mekanı buyrun..... Ellerine sağlık köşende bol muhabbetler dilerim ben de beklerim...🙂
Cevap: melegın mekanı buyrun..... Ellerine sağlık köşende bol muhabbetler dilerim ben de beklerim...🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #7 Cevap: melegın mekanı buyrun..... teşekkur ederım canım benımm
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 24 Ağustos 2008 #8 Cevap: melegın mekanı buyrun..... canım benim köşen hayırlı olsunn.. Keyifli ve bol muhabetler dilerim VALLA SEN HERŞEYİ GETİRMİŞSİN... NE GETİREYİM DİYE BAKINDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.. BENDE MUTLULUK - HUZUR - SEVGİ - AŞK - GETİRDİM...
Cevap: melegın mekanı buyrun..... canım benim köşen hayırlı olsunn.. Keyifli ve bol muhabetler dilerim VALLA SEN HERŞEYİ GETİRMİŞSİN... NE GETİREYİM DİYE BAKINDIM AMA BİRŞEY BULAMADIM.. BENDE MUTLULUK - HUZUR - SEVGİ - AŞK - GETİRDİM...
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #9 Cevap: melegın mekanı buyrun..... katrecım canım ben ım hoşgeldın yıne beklerım bu guller senın için
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #10 Cevap: melegın mekanı buyrun..... melekrım hadı gelın okey oynuyalım benı yanlız bırakmayın