MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Ekim 2008 #1 melekler herkes kendisini seçsinn melekler herkes kendisini seçsinn
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #2 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bana en cok bu benziyor diyebilirim 🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #3 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bu da benımmmm..saçlarımız aynı ...
IdriL Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #4 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bunlar çok güzel... ben çoğunu aldım..teşekkürler...
diydem Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #5 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn heyyy😉 ben de buyum o saman😉
M Misafir Forum Okuru 2 Kasım 2008 #9 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn ee bunların hepsi sarışın ben esmerim nerdeyimmm iki tane hafif esmer var onlarıda benden önce kapmışlar banane ben oynamıyomm küstüm iştee ıh ıhhhh :fish: paylaşımın için tşkler arkadaşım + 100 rep diyorum başkada bişey demiyom çünkü küsüm
Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn ee bunların hepsi sarışın ben esmerim nerdeyimmm iki tane hafif esmer var onlarıda benden önce kapmışlar banane ben oynamıyomm küstüm iştee ıh ıhhhh :fish: paylaşımın için tşkler arkadaşım + 100 rep diyorum başkada bişey demiyom çünkü küsüm
mislinay Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #10 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bende bunu alıyım bari yaşıma uygun hanım hanımcıkkk