MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Kasım 2008 #11 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn RüYaM' Alıntı: ee bunların hepsi sarışın ben esmerim nerdeyimmm iki tane hafif esmer var onlarıda benden önce kapmışlar banane ben oynamıyomm küstüm iştee ıh ıhhhh :fish: paylaşımın için tşkler arkadaşım + 100 rep diyorum başkada bişey demiyom çünkü küsüm Genişletmek için tıkla ... sen hepsinden güzelsin😀adminim😀
Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn RüYaM' Alıntı: ee bunların hepsi sarışın ben esmerim nerdeyimmm iki tane hafif esmer var onlarıda benden önce kapmışlar banane ben oynamıyomm küstüm iştee ıh ıhhhh :fish: paylaşımın için tşkler arkadaşım + 100 rep diyorum başkada bişey demiyom çünkü küsüm Genişletmek için tıkla ... sen hepsinden güzelsin😀adminim😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 3 Kasım 2008 #12 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bende bu olayım bariiik :minik: sürekli kocişimi balkonda bekliyom daaa 😀 + rep 100 cinsinden
Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn bende bu olayım bariiik :minik: sürekli kocişimi balkonda bekliyom daaa 😀 + rep 100 cinsinden
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #13 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn teşşekürler repler için melişlerim kızılımm mujukkkk
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Kasım 2008 #16 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn ayy çok uzun ben seçemiycem ama hepsi benim gibi güzel emeğine sağlık 😀
Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn ayy çok uzun ben seçemiycem ama hepsi benim gibi güzel emeğine sağlık 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Kasım 2008 #17 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn jelicimmm sen daha güzelsinn sağolun canlarımm
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 14 Kasım 2008 #18 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn paylaşım içim sağol cnm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 17 Kasım 2008 #19 Cevap: melekler herkes kendisini seçsinn siz sağolun meleklerimmmm canımsınızz