zaga Üye Üye 17 Eylül 2009 #261 şiker bu aksamda gelmicek galiba en iyisimi bu akşam ben hazırlıyım sofrayı ayran çorbası salata su böreği mücver dolmalar ana yemek adana kebap doymassanız karışık ızgaramızda var yanınada buz gibi bir kola arkasından nohutlu pilav ve ayva tatlımız hayalcim bir zahmet sende kahveleri hazırlıyıver bakimmmm
şiker bu aksamda gelmicek galiba en iyisimi bu akşam ben hazırlıyım sofrayı ayran çorbası salata su böreği mücver dolmalar ana yemek adana kebap doymassanız karışık ızgaramızda var yanınada buz gibi bir kola arkasından nohutlu pilav ve ayva tatlımız hayalcim bir zahmet sende kahveleri hazırlıyıver bakimmmm
fırtına Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #264 buakşamda kimse yok ve ben evdeyim bu akşamda bana gelin canlarım 🙂
fırtına Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #265 Başlangıcımız su.... Kış çorbası.... Hünkar beğendi...... Kaşarlı tavuk sarması.... Tepsi mantısı...... Havuç salatası.... Fıstıklı baklava.... AFİYET ŞEKER OLSUN MELEKLER
Başlangıcımız su.... Kış çorbası.... Hünkar beğendi...... Kaşarlı tavuk sarması.... Tepsi mantısı...... Havuç salatası.... Fıstıklı baklava.... AFİYET ŞEKER OLSUN MELEKLER
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Eylül 2009 #266 Masallah firtinam menün, az ve öz olmus 😀 ellerine saglik 🙂🙂
fırtına Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #268 azmış tirbiyesizler :seker: yok size yemek herşeyin az vede özü makbuldür :meçhul:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Eylül 2009 #269 azmismi tirbiyesizmi anoooow basima gelenler, hangi birine yanayim kiz surda iki kap yemek yapmissin zaten gursagimizda koyma bari :seker:
azmismi tirbiyesizmi anoooow basima gelenler, hangi birine yanayim kiz surda iki kap yemek yapmissin zaten gursagimizda koyma bari :seker:
fırtına Yeni Üye Üye 18 Eylül 2009 #270 ayyy bu ne pişkinlik azmış derken siz değil, yemekler anlamında :zuha: ya ben öyle abartılı sofrayı sevmiyorum sanki hepsini yiyeceniz 2 çeşit sulu yemek olsa çorba pilav türü yeter daha ne istiyosunuz 😀
ayyy bu ne pişkinlik azmış derken siz değil, yemekler anlamında :zuha: ya ben öyle abartılı sofrayı sevmiyorum sanki hepsini yiyeceniz 2 çeşit sulu yemek olsa çorba pilav türü yeter daha ne istiyosunuz 😀