narçiçeğimm Daimi Üye Üye 23 Kasım 2011 #1 melekler kocam televizyon bağımlısı yardım Meleklerim benim kociş akşam işten gelince ya tv başında ya pc başında benimle hiç konuşmuyo beni duymuyo bile bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorumm
Meleklerim benim kociş akşam işten gelince ya tv başında ya pc başında benimle hiç konuşmuyo beni duymuyo bile bu konuda ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorumm
PİNKİ Yeni Üye Üye 24 Kasım 2011 #3 bi dua var narcicegim... bu duayi suistimar etmemek sartiyla oku. Cünkü okuduktan sonra o kisi senin ne gibi niyet etiysen onu yapiyor bak söyle: 3 kere Niyetin neyse tut "Allahümme ya vedud" de ve ona caktirmadan üfür Allah c.c. yardimcin olsun
bi dua var narcicegim... bu duayi suistimar etmemek sartiyla oku. Cünkü okuduktan sonra o kisi senin ne gibi niyet etiysen onu yapiyor bak söyle: 3 kere Niyetin neyse tut "Allahümme ya vedud" de ve ona caktirmadan üfür Allah c.c. yardimcin olsun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Kasım 2011 #5 Ya şöylede yapabilirsin. Kumandayı kaldır bi kaç gün ortadan O zaman belki işe yarar. Baktın ki işe yaramıyor sende tv bağımlısı ol birlikte takip edin tv yi ve dizileri yapacak bişey yok
Ya şöylede yapabilirsin. Kumandayı kaldır bi kaç gün ortadan O zaman belki işe yarar. Baktın ki işe yaramıyor sende tv bağımlısı ol birlikte takip edin tv yi ve dizileri yapacak bişey yok