zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #141 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde **ÖzDo**' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kınayı getirdinde bacım bide yakmak için melekleri toplasan diyorum kurudu gitti kına
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde **ÖzDo**' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kınayı getirdinde bacım bide yakmak için melekleri toplasan diyorum kurudu gitti kına
ecege Yeni Üye Üye 4 Eylül 2008 #142 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde EdiTör_Admin' Alıntı: senimi kıracam zuzu ablam 🙂 benden 4 tane bilezik hemide saf altın Genişletmek için tıkla ... bunlardan bidenede ben takım dedim..........
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde EdiTör_Admin' Alıntı: senimi kıracam zuzu ablam 🙂 benden 4 tane bilezik hemide saf altın Genişletmek için tıkla ... bunlardan bidenede ben takım dedim..........
deniz_25710 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #143 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ohh ohhh neler var burada
zuzu65 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #144 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde düğünün başından bi bak canım istersen
zuzu65 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #145 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . mawiş admınımde gelmiş anam nasılda masum masum bakıyor bacımm.. [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash] . Son düzenleme: 5 Eylül 2008
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . mawiş admınımde gelmiş anam nasılda masum masum bakıyor bacımm.. [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash] .
zuzu65 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #146 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . deniz bacım sen niye ağlıyon çokmu duygulandın..garibimin düünü geldi aklına tabii . Son düzenleme: 5 Eylül 2008
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . deniz bacım sen niye ağlıyon çokmu duygulandın..garibimin düünü geldi aklına tabii .
deniz_25710 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #147 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ablam son iki mesajında resimler yok ki🙂 ohh pek güzel çoşmuşsunuz siz ohh oynayasın geldi
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ablam son iki mesajında resimler yok ki🙂 ohh pek güzel çoşmuşsunuz siz ohh oynayasın geldi
zuzu65 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #148 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . EdiTör_Admin bacım arkandaki yiğitde kim oleyo hele bi bilekde .
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . EdiTör_Admin bacım arkandaki yiğitde kim oleyo hele bi bilekde .
semazen Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #149 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde zuzummm yaktık kınayı canımm sen yeterki istee biz her daim hazır ve nazırız
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde zuzummm yaktık kınayı canımm sen yeterki istee biz her daim hazır ve nazırız
zuzu65 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #150 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde semazen' Alıntı: zuzummm yaktık kınayı canımm sen yeterki istee biz her daim hazır ve nazırız Genişletmek için tıkla ... bacım az duraydın ya bızım melekleri topluyodum..garıplerim çoluk çocuk dolanmış ayaklarına yetişemediler.dedim o kadar çocuk neyinize diye bak işte dineyen kim.
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde semazen' Alıntı: zuzummm yaktık kınayı canımm sen yeterki istee biz her daim hazır ve nazırız Genişletmek için tıkla ... bacım az duraydın ya bızım melekleri topluyodum..garıplerim çoluk çocuk dolanmış ayaklarına yetişemediler.dedim o kadar çocuk neyinize diye bak işte dineyen kim.