@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #161 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde adaşım ben bonıtamm vee zuzu bacımm ne guzel hepberaber bırarada bakıyoz
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde adaşım ben bonıtamm vee zuzu bacımm ne guzel hepberaber bırarada bakıyoz
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #162 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . benim düğünden baktıkça ni hoşş olimm içimm daralii o karda kışta abinizin titizliğine bakın bembeyaz giyinıyoo..belliydi o zamanlardan ey gidi günler eyyyy .
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . benim düğünden baktıkça ni hoşş olimm içimm daralii o karda kışta abinizin titizliğine bakın bembeyaz giyinıyoo..belliydi o zamanlardan ey gidi günler eyyyy .
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #163 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash]
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde [flash]http://zuzu65xzuzu65.googlepages.com/ekrgezuzumelek.swf[/flash]
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #164 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde adaşıma bakbeeee eşıyle beraber heytttt yakışır adaşımm
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #165 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde sankim aralarında yaş var gibi duruyo adam yaşlı parası içinmi acep neyse duymasın
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde sankim aralarında yaş var gibi duruyo adam yaşlı parası içinmi acep neyse duymasın
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #166 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . juju melek öle kibar kibar yelleme kız anam düğün yemeğinden heçç heberi yok bunun ..canlan az bacımmm .
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde . juju melek öle kibar kibar yelleme kız anam düğün yemeğinden heçç heberi yok bunun ..canlan az bacımmm .
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #167 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde ablacım hadı bakalım yenecek walla bırazda oyun oynayak
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #168 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde bacım bu konuda uzman sayılırımda emmim ne kadar gösterişe düşkün baksanıza düğüne bowlıng salonu bilenem kurdurtmuşş..dedim ya sever gösrerişi
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde bacım bu konuda uzman sayılırımda emmim ne kadar gösterişe düşkün baksanıza düğüne bowlıng salonu bilenem kurdurtmuşş..dedim ya sever gösrerişi
Angel_tears Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #169 Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde Bu gece hem kına gecemiz hem düğünümüz vardır melekler 🙂 Kına gecemizden başlayalım Evet gelinimde gelmek üzere Şimdi gelinimize kına yakılcak 🙂 Gelinimiz düğün yerine getiriliyor Gelinimizle biraz kopalım 🙂 Çal zurnacı çal Haydi herkes ortaya Düğünümüzden son anımız
Cevap: Meleklermekanı Köydüğününde Bu gece hem kına gecemiz hem düğünümüz vardır melekler 🙂 Kına gecemizden başlayalım Evet gelinimde gelmek üzere Şimdi gelinimize kına yakılcak 🙂 Gelinimiz düğün yerine getiriliyor Gelinimizle biraz kopalım 🙂 Çal zurnacı çal Haydi herkes ortaya Düğünümüzden son anımız