merhaba lara,adet oldun mu?
Evet canim,bugün sonunda kirmizi karti yedim🙁merhaba lara,adet oldun mu?listeye bakmadım ama.
Yine gec kaldim,hepiniz gitmissiniz🙁Sonunda adet oldum kizlar.Yeni tarihim 19 agustos.Listeye eklerseniz sevinirim...
hayırlsı olsun canım.başka ne diyeyim ki,Rabbim daha çok bekletmesin.gönlüne göre versin canım.Evet canim,bugün sonunda kirmizi karti yedim🙁
Insallah eminem yaa.Agustos ayindan cok ümitliyim.Insallah acik tüpümden yumurtlarimda önümüzdeki ay tutar artik.Ben bir tüp tikali olunca bir ay birinden bir ay digerinden yumurtladigimi zannediyordum bugün dilara öyle olmadigini 3 kere üstüste bir taraftan sonra bir kez diger taraftan oldugunu yazmis.Bu konu hakkinda bir bilgin varmi?canim hayirlisi olsun, zamani bu ay degilmis demek... insallah augustos ayinda gelir melegin...
Amin ranagülcüm,hepmizin insallah.Bir tüp kapali olunca sans dahada azaliyor.hayırlsı olsun canım.başka ne diyeyim ki,Rabbim daha çok bekletmesin.gönlüne göre versin canım.
idare ediyorum çok şükür.bazen bebeğim olsa hiç 1 şeyi belki bu kadar takmam diyorum.onun sevgisi yeter.ama imtihan.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen çok üzülme vardır 1 durak yeri.benim içimde öyle 1 ümit varki sanki bütün güzel şeyler gelecek ay olacakmış gibi.bunlardan biride bebek.inşallah hep beraber seviniriz.Amin ranagülcüm,hepmizin insallah.Bir tüp kaoali olunca sans dahada azaliyor.
Sen nasilsin?
Önümüzdeki ay seninle adet günlerimiz yakin olacak birbirine.Insallah agustos annesi olarak altalta yazilir isimlerimiz.Sen,ben,izgil altalta ne güzel olur🙂Bu ay ne yapmayi düsünüyorsun sen?Atesini ölcüyormusun mesela yada herhangi bir kür uygulamayi düsünüyormusun?idare ediyorum çok şükür.bazen bebeğim olsa hiç 1 şeyi belki bu kadar takmam diyorum.onun sevgisi yeter.ama imtihan.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen çok üzülme vardır 1 durak yeri.benim içimde öyle 1 ümit varki sanki bütün güzel şeyler gelecek ay olacakmış gibi.bunlardan biride bebek.inşallah hep beraber seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?