bende şükür iyim biraz sorunum vardı enfeksiyon kapmışım ama gecti şimdi kacgündür izinliydim evde yatıyordum bugün geldim işe .yaz gelince herkez tatile kacıyor işte ne yapacan
kıyamam canım bnm ağlama lütfen bugece dua edelim inş bol bol inanın her aklıma geldiğimde söylüyorum ben Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bizede sağlıkla büyüdüklerini görmeyi inş sabır canım bnm en önemli şey sabır inş olucakk yeterki sabırla bekleyelim
selamkızlar nasılsınız cok güzel herkez burda kandiliniz mübarek olsun allah yar ve yardımcı olsun herkeze bu mübarek gecenin günün hürmetine
okadar iyi anliyorum ki seni, ben tam 2,5 yil bekledim umudumu kestim ii olmazsa olmaz dedim esimin rahat olmasi bile sinirimi bozuyodu, snra ya kizim nereye gidiyosun dua et rabbim yaninda senin dedim sana yemin edebilirim böyle düsünmeye basladigimdan 2 ay sonra hamile kaldim tesadüftür degildir bilmiyorum ama dua cok iyi geliyo bunu unutma ve umudunu kesme sakin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah...
🙂
selam kızlar nasılsınızzz
bende cok gerginim tedavi oluyordum onu bile bıraktım artık allah verirse verir olmayacaksa bundada hayır vardır diyorum cok yoruldum cok şimdi rahim filmi istedi dr cektiren arkadaşlar hep acık yok sorun denildi diyorlar acıksa boşuna cektirirsin bekle bıraz dediler kafam karıştı iyice offff ya ne yapsam burda cok sevdiğim arkadaşım cektir dedi azcık ara verdim herşeye ne yapsam ki cektirip hamile kalan varmı?
ağlama canım arkadaşım sabır gerekiyor bende cok geriliyorum ama sonra yine allah herşeyin en hayırlısını bilir diye kendimi teselli edip allaha sıgınıyorum sabırlı ol allah yardım edicek her konudaoff yaaa ben ağlamak istiyorum. bunu yazarken bile gözyaşlarım sızıyor kenarlardan.
bağıra bağıra ağlamay, yanlız kalmaya ihtiyacım var🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?