burdayım yaaa bende çok özledim valla birazcık tatil yaptım işlerim hamileyim diye galiba çok yoğundu o yüzden giremedim bide hep yattım kanım çok düşmüş hastanelerde takviye alıyordum..öyle yani sen napıyosun oğluşun sevindimi kardeşi olcağınaeveeet biz geldikkk 🙂
canımsın sağol bitanem , ama sen nerelerdesin hele bi hesap ver bakalım ,çok özledik valla...
Ohh beee sonunda kalabalığı yakaladım , ne zamandır denk gelemiyordummm
kızlar ben deli gibi ekşi yiyorummm, aklıma ekşi gelince bööle ağzımın suları akıyorrrrrr
tamam o zaman 🙂
adıyla yaşasınlar inşallahhh. Evet biraz erken, allah esirgesin ama beklemekte fayda var. Kız alsana kıyafet, ilk hamileliğin... Bunun tadı ikincide olmaz. Ben tayt-tunik giyiyorum daha çok. En rahatı tayt çünkü bacaklar az da olsa sürtme yapıyor.
anaaam bende çok ekşi yedim hele erik...benim kızım olcak inşallah seninde hayırlı sağlıklı bi kızın olur canımkızlar ben deli gibi ekşi yiyorummm, aklıma ekşi gelince bööle ağzımın suları akıyorrrrrr
dimi ya gidiyim aliim ama daha karnım bile çok çıkmadıki bu akşam kocişimi alıyim doğruuu kıyafet almaya🙂tamam o zaman 🙂
adıyla yaşasınlar inşallahhh. evet biraz erken, allah esirgesin ama beklemekte fayda var. kız alsana kıyafet, ilk hamileliğin... bunun tadı ikincide olmaz. ben tayt-tunik giyiyorum daha çok. en rahatı tayt çünkü bacaklar az da olsa sürtme yapıyor.
hoşgeldin canımmmm nasılsın?
hımmm tamam canım
bilgemelek hoşgeldin tatlım
canım ya dilerim sende en yakın zamanda bu duyguyu tadarsın meleğini kucağına alırsınnH. bulduk, aslıgökçecim, seninle ayrı dönem hamiş kalmıştık, sen yol aldın, ben geri saydım...
evet anlamı güzel kulağada çok hoş geliyo söylenmesi...ay ben bile aldım hamiş kıyafeti 🙂
tek bir tane t shirt aldım ,marka yazılmıyor galiba ama hani l.w varya 🙂 ordan çook şeker ,oğlumla beğendik aldık , gerçi daha içi boş ama dolacak inşaallah ...
Aslıgökçe, benim en yakın ark. Birinin kızıda ayşe alya , anlamıda çok güzel bildiğim kadarıyla,ismi ile yaşasın inşaallah
canım ya dilerim sende en yakın zamanda bu duyguyu tadarsın meleğini kucağına alırsınn
kızlar biliyomusunuz ben kızımın hareketlerini hissetmeye başladım...çok güzel bişey yaa
slm canım, valla keyifsizim bir iki gündür neyim var bilmiyorum, çok alınganlık yapıyorum ve durduk yerde kendi kendimi üzüyorum, burcumun özellikleri debreşti sanırım..
hoşgeldin canımmmm nasılsın?
Hımmm tamam canım
bilgemelek hoşgeldin tatlım
[ı] burdayım yaaa bende çok özledim valla birazcık tatil yaptım işlerim hamileyim diye galiba çok yoğundu o yüzden giremedim bide hep yattım kanım çok düşmüş hastanelerde takviye alıyordum..öyle yani sen napıyosun oğluşun sevindimi kardeşi olcağına[/ı]
ekşi isteyince kız diyorlarmış galiba, hadi hayırlısı, bir oğluşun var bu da kız ne güzel olur..
[ı]anaaam bende çok ekşi yedim hele erik...benim kızım olcak inşallah seninde hayırlı sağlıklı bi kızın olur canım[/ı]
[ı] dimi ya gidiyim aliim ama daha karnım bile çok çıkmadıki bu akşam kocişimi alıyim doğruuu kıyafet almaya🙂[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?