hayırdır inşaallah canım, neydi ki senşn burcun?
hoşbulduuuummm
ay sormayın oğlum bir alem ilk duyduğunda çook sevindi sonra başka şeyleri bahane edip bize her fırsatta kızdı ve valizini alıp sokakta yaşamaya karar verdi, ama tatilde iyice alıştırdım onu kardeş fkrine şimdi ara sıra bize kızarsa hiç sevinmedim kardeşim olacağına diyor, ama normal zamanlarda iyi şeyler söylüyor
aminnnn gülüm inşaallah , inşaallah senin meleğinde gelir en kısa zamanda
ayy inşaallah çok istiyorum ben kızz, dr.um bile inşaallah kız olur diyor,her duyan öle diyor, rabbimin bileceği iş, ne çıkarsa bahtımıza başımın üstünde yeri var 🙂
doktorun demesiyle 18+3 olduk...4.5 aylıkmı oluyorum şimdi..sen kaç aylık oldunaslı kaç haftalık oldun sen gülüm
Ohh beee sonunda kalabalığı yakaladım , ne zamandır denk gelemiyordummm
kızlar ben deli gibi ekşi yiyorummm, aklıma ekşi gelince bööle ağzımın suları akıyorrrrrr
H.buldum tatlım, valla deminde dedim biraz keyifsizim, bu günlerde bi alınganlık var sorma gitsin, karnım ağrıyo bide bugün sanırım üşüttüm biraz, sıcak diye hep klima, vantilatör üşüttüm mü ne..
ne güzel yaaa tekrar herkeşler gelmeye başladı
Burcum yengeç 21 temmuzdu 39 oldum..
Amin canım inşallah, bekliyoruz umutla...
doktorun demesiyle 18+3 olduk...4.5 aylıkmı oluyorum şimdi..sen kaç aylık oldun
ohhhhhhh ye ekşiyi doğur ayşeyi 🙂
canım bazen arada hepimize oluyor.... umarım çabuk geçer. evet yaaa onlar rahatlatıyor ama çok çarpıyor.
merhaba canlar,nasılsınız.bugün baya kalabalığız.
Tatilin güzel geçmiş okudum, sevindim senin adına canım..
Benimki kötüydü bu sefer hiç dinlenemedim, bide gelir gelmez bi arkadaş izne ayrılmış onun yerine 2 haftalığına görevlendirme yapmışlar, bi kötü süpriz de öyle geldi, neyse bu hafta son artık, p.tesi kendi yerimdeyim inşallah...
Offf karnım acayip ağrıyor yaaaa, gaz gibi şişkinlik oldu, bütün karın kasık hepsi ağrıyo aaaa...oturamıyorum rahat valla, şimdi kimse yok pantalonun fermuarlarını falan açtım öyle oturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?