slm emınecım dun doktora gıttım ultrasonla baktı bagırsaklardakı gaz hareketlerınden pek bırsey gorunmuyor bırde kan testı yapalım bır hafta sonrada kontrole gel keseye bakmam lazım dedı bırsey gordu gıbıme geldı ama emın olmak ıcın kan testı ıstedı bence bugun sonucu alıcam sence bırseylermı gordukı
cnm bnm yaa Allah senden razı olsun içime su serptn bende korkuydm ağrılardan seninkide artık çaktırmadan büyüyo annesi😀
tekrar slm kizlar.... cok i$im var coooookkkk....
demin cok komik birsey oldu, int. uzun yastiklardan ismarlamistim, evde kimse yok diye Büronun adresini verdim, az önce patron geldi elinde kocaman paket ( görende sancak icinde birsey var 🙂 ) üzerinde bebek falan yaziyor, ben tabii atladim aaa benim o, evet senin geldi masama birakti 🙂 ama tipi görmeniz lazimdi 🙂
adam daha hamile oldugumu kabullenemedi, bende adamin gözüne gözüne sokuyormus gibi oldu 🙂
Carizma bebeyin cok yakisikli 🙂
oyyy canım sın benim yaaa şükür kavuşturana...Herkese selam kizlar🙂Nasilsiniz?Insallah keyifler yerindedir.
Izgilimde buradaymis😀Nasilsin fistik?Seni yakaladigima sevindim ama fazla kalamiyacagim malesef🙁
Sen inciri kac gün yiyorsun bana bir söylesene😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?