Oyy canim,cok özledim seni yaw,gel sarilaakk😀Yok birtanem yaa,bende kuru olarak yiyorum.Zarari olmazda ben simdiden biktim ama yinede yiyebildigim kadar yiyeyim bari.Sende atesini ölcüyorsun dimi?Bende ölcmeye devam ediyorum.Azadenin topigine yeni tabloma basladim.Sende yazsana nasil olsa adet günlerimizde pespese bu ay bana arkadas olursun orada olmazmi?Kimsecikler yok orada kendimi cok yalniz hissediyorum...oyyy canım sın benim yaaa şükür kavuşturana...
canım ben inciri kür olarak değilde kuru olarak yemiştim(tekerleme gibi oldu) sen sanırım kürünü uyguluyorsun...ben yumurtlama günüme kadar yiyorum yumurtlamadan sonra bırakmıştım ama mrs.m regl gününe kadar yemişti yani sürekli yiyebilirsin bi zararı olmaz bence
haydaaaaa kısss bizde varız burada üühhüüü üühhüüü hamiş değiliz diye hormu görülüyoruz yoğsam üühhüü yada lara haklı kilo verdik görünmez olduk hheehheehu hu kimse yokmu... lalezar ve carizmayi görüyorum asagida 🙂
ayyy kizlar az kaldi 1 saat sonra doktora girtcem, kocam almaya gelcek... cok fena acayip anlatilmaz bi heyecan var icimde... bide yine mideme baski basladi... bebekte heycanli galiba... 🙂
oyyy sen iste canım benim hemen şimdi şuan yazıyorum tablomu haklısın regl günlerimizde yakın ayyy .... yazarsam tam süper olacak kanımcaOyy canim,cok özledim seni yaw,gel sarilaakk😀Yok birtanem yaa,bende kuru olarak yiyorum.Zarari olmazda ben simdiden biktim ama yinede yiyebildigim kadar yiyeyim bari.Sende atesini ölcüyorsun dimi?Bende ölcmeye devam ediyorum.Azadenin topigine yeni tabloma basladim.Sende yazsana nasil olsa adet günlerimizde pespese bu ay bana arkadas olursun orada olmazmi?Kimsecikler yok orada kendimi cok yalniz hissediyorum...
Tatlim selam,ben isimlerimizi görüyorum asagida sen niye görmüyorsun acaba.Dr a gidecekmissin,insallah hersey yolundadir canim.Benimde bugün Dr randevum var endokrinolog dalara ve izgil yazmis, isimleri niye gözükmüyor asagida ?? hu huu lokumlar...
haydaaaaa kısss bizde varız burada üühhüüü üühhüüü hamiş değiliz diye hormu görülüyoruz yoğsam üühhüü yada lara haklı kilo verdik görünmez olduk hheehhee
güllüüüüm altıntaşımın gülüüüü aaayyyy meleğini göreceksin demek izgil teyzesinden çooook selaaam söyle aayyy canım benim inşallah çok çok güzel geçer randevunuz
Tatlim selam,ben isimlerimizi görüyorum asagida sen niye görmüyorsun acaba.Dr a gidecekmissin,insallah hersey yolundadir canim.Benimde bugün Dr randevum var endokrinolog da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?