hadi inşallahcanım ne olsun..yumurtlama günlerindeyim dün ilk defa tesadüfen test yaptım..inanamadım ikinci çizgi hep silik çıkardı bu sefer kıpkırmızıydı koyu bordoydu hatta🙂 doktor da rahim kalınlığımı pazartesi günü 8.4mm ölçtü..süper bi kalınlık..hamile kalma olasılığın yüksek dedi..çok heyecanlandım..bu ay üstüste iyi gelişmeler var..bakalım ne olacak tatlım..
ben anneme kıyafet aldım bi de çanta aldım..bi de öpücem çok..
ben de bu ay hamile kalıp bebişimin bana anneler günü hediyesi olmasını istiyorum..🙂
MRS.M.
tatlım..nasılsın?? burda olduğuna göre iyisin..bebiş bişi yapıyo mu annesine??
şehnazım ayşegülüm hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım
canım benim allah kolaylıklar versin ne diyeyim..kendine iyi bak ve dinlen tatlım bu ilk üç ay çok önemli..meyveni sebzeni eksik etme..sık sık az az ye..ne biliiim işte iyi bak kendine tatlı kuşum🙂ayyyy ne güzel iyi yapmışsınnnn, biz farklı şehirlerdeyiz ama bir sonraki hafta gidebilirsek annişimi görücem inş. canımmmmm inşallah bu ay böyle güzel bie hediye alırsın ...
iyiyim canımmm biraz yorgunluk halsizlik var ama olacak yani normal... bugün akıntıyla karışık hafif pembemsi geldi korkmuştum ama devir teslim haftasındaymışım...şu plesenta olayı. acıkınca midem bulanıyor 🙂 bir şeyler yiyince geçiyor... şimdilik iyiyim allaha şükür canım
canlarım benm kociş geliyo çıkmam gerek sonra görüşürüz yineeeee
canımın içi iyiyim yumurtluyorum🙂 sen naapıyosun??aysegullll ve sehnazzzzzzzz hosgeldınız meleklerım...nasılsınız?
gısemlı kıs allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....sehnazım annen gule gule kullansın hedıyesını...mrs.m canım kalbın onun yanında olsun yeter telefonun ucundan bıle sevgını bellı edersın zaten...allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın....
oh be sonunda buldun doktor..çok sevindim..inşallah hamilesindir..senin günün ne zaman bebişimhb tatlımm valla dr uldum galiba baya övdüler inş bana vesile olur
oyüzden moral olarak süperimm bitanem sen nasılsın bebiş nasıl
söyle senin meleğe benim bebiş çabuk gelsinn yoksa ısrıcakmış annen popondan deseinn
şaka biyana cidden sanki çok yaklaştım meleğim yakında göbüşümde olucak belkide olmuşdr dua bana bitanem
hoşbulduk hayatım ii vala akşamdan beri melegim çok ugraşıyo benle yeni kendime geldim girebildim sen nasılsın
canlarım benm kociş geliyo çıkmam gerek sonra görüşürüz yineeeee
canım ne olsun..yumurtlama günlerindeyim dün ilk defa tesadüfen test yaptım..inanamadım ikinci çizgi hep silik çıkardı bu sefer kıpkırmızıydı koyu bordoydu hatta🙂 doktor da rahim kalınlığımı pazartesi günü 8.4mm ölçtü..süper bi kalınlık..hamile kalma olasılığın yüksek dedi..çok heyecanlandım..bu ay üstüste iyi gelişmeler var..bakalım ne olacak tatlım..
hb tatlımm valla dr uldum galiba baya övdüler inş bana vesile olur
oyüzden moral olarak süperimm bitanem sen nasılsın bebiş nasıl
söyle senin meleğe benim bebiş çabuk gelsinn yoksa ısrıcakmış annen popondan deseinn
şaka biyana cidden sanki çok yaklaştım meleğim yakında göbüşümde olucak belkide olmuşdr dua bana bitanem
aysegullll ve sehnazzzzzzzz hosgeldınız meleklerım...nasılsınız?
gısemlı kıs allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....sehnazım annen gule gule kullansın hedıyesını...mrs.m canım kalbın onun yanında olsun yeter telefonun ucundan bıle sevgını bellı edersın zaten...allahım annelerımızı basımızdan eksık etmesın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?