ayy inşallah🙂
kızlar ben çıkıyorum. toparlanmam lazım.
Allah'a emanet olun!
Sevgiyle kalın🙂
ooyyyyy maşallaaah canım benim
topiğe yazmasamda hemen bi 5 dk bakıyorum ne var ne yok diye yalnış hatırlamıyorsam geçen gün kızınla denizdeydin değilmi umarım yanlış hatırlamıyorumdur
ayy canım benim yarılamışsın yolu Rabbim hayırlı kolay doğum versin inşallaah
canım benim Allah cc razı olsun...siz böylesine güzel dualar ediyorsunuz yaaa benim göbüşüm inşallaaaaah çabucak dolarevet doğru hatırlıyorsun canım 🙂 evet canım allaha çok şükür yolu yarıladım inşallah rabbim tamamına erdirir. çok sağol aminnnnnnnn
darısı en güzeliyle senin başına
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar selam beni bilenleriniz bilir ki şu an online olan herkes bilir az önceee testt yaptım pozitif çıktı inanamıyorum doğrudur dimi silik milik değil direk çıktı yalan olmasın diye bidaha yaptım oda pozitif çıktı ayyy elim titriyooo
kızlar selam beni bilenleriniz bilir ki şu an online olan herkes bilir az önceee testt yaptım pozitif çıktı inanamıyorum doğrudur dimi silik milik değil direk çıktı yalan olmasın diye bidaha yaptım oda pozitif çıktı ayyy elim titriyooo
canlarım teşekkür ederim hepinize evet işten ayrılmak iyi geldi çünkü stres varken çocuk olmuyomuş bunu anlamıştım zaten hayırlısı olsun işallah kan testindede çıkar 16 gün sonra evlilik yıl dönümüm eşime söylemiycem hamile olduğumu o zaman söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?