cnm kan rüyayı bozmuş. merak etme hiç birşey olmaz meleğine allahın izni ile.. hem hergün bulantı olcak die birşey yok tatlım sıkma cnını..
Canim,sakin ol,üzme kendini ne olur.Rüyan hayirlara ciksin insallah.Iyiye yor ki,iyi olsun insallah.Bence rüyada gördügünün tersi olacak,nurtopu gibi bir bebek getireceksin insallah dünyaya.Belki cok endiselisin ve rüyandada bilinc altindakilerle karsilasiyorsun.Belirtilerede fazla takilma derim,rüyanin etkisiyle pskolojik olarak öyle olmus olabilir.4 kez düsük yapmis biri olarak birde sunu söylim sana,eger Allah korusun hic zannetmiyorum ama bebegine bisey olmus olsa bile belirtiler öyle bicak gibi aniden kesilmiyor.Icini ferah tut gülüm,Allah seni ve melegini korusun...kızlar merhaba
ben bu gün çok kötüyüm 🙁(
gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm ,önce kanama oldu sonra bebek tuvalet kağıdına düştü,böle aynı netteki resimler gibi embriyo halinde küçüktü, çok üzüldüm sonra uyandım ,rüyaymış dedim çok şükür şükrettim gece vakti, ama sabah kalktım bulantı yok bende , göğüslerimde sanki eskisi gibi acımıyor.....Gerçek gibydi rüyam , hala etkisindeyim birde bulantı gidince çok korkuyorum şimdi hafif hafif de regl ağrılarım var , nette yazıyor 8. haftada regl zamanı olurmuş benimde tam regl günlerim...Offff bebeğime bişey olmamıştır inşaallah , sabahtan beri elim karnımda Allahım sen koru diyorum...Bi şey söyleyin nolur , rüyanın anlamına da baktım o da çok kötü , aman çok kötüyüm kızlar yaa...
Canim,sakin ol,üzme kendini ne olur.Rüyan hayirlara ciksin insallah.Iyiye yor ki,iyi olsun insallah.Bence rüyada gördügünün tersi olacak,nurtopu gibi bir bebek getireceksin insallah dünyaya.Belki cok endiselisin ve rüyandada bilinc altindakilerle karsilasiyorsun.Belirtilerede fazla takilma derim,rüyanin etkisiyle pskolojik olarak öyle olmus olabilir.4 kez düsük yapmis biri olarak birde sunu söylim sana,eger Allah korusun hic zannetmiyorum ama bebegine bisey olmus olsa bile belirtiler öyle bicak gibi aniden kesilmiyor.Icini ferah tut gülüm,Allah seni ve melegini korusun...
ıyıyız allaha şükür tatlım sen nasılsın?neler yapıyorsun?
biz iyiyiz canım hatta bomba gibiyiz epey neşelendik 🙂
sende ne var ne yok
ayyy kızlar kusura bakmayın leptopun azizliğine uğradım sizlere cevap yazamadım inşallah yarın denk gelirizde konuşabiliriziyiyiz çok şükür gülümm sen nasılsın bakimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?