evett boyle olacan hergun takıl buraya sen
ya kızlar kusurabakmayın telefon üstüne telefon komşu üstüne komşu geldi baskına uğradım resmen
meraba güzellerim ben geldimmm
saol canımm verdı hapı bıle kullanmıyom ıcımde bır umut ıste belkı gec dollenme falandır dıyeGecmis olsun canim.Eger öyleyse tedavini aksatma hic...
ay canım eşim evde ya hiç rahat bırakmıyo ki 🙂bi girdim ordan sürekli bişeyler istiyo takip edemiyorum.bi girdim 4 sayfa ilerlemiş maşallah🙂ben yarın inş. 14. haftaya giriyorum canım.memlekete gidince annemin heyecanıyla bende başlayayım ufaktan dedim.öyele işte.rabbim en kısa zamanda sana ve topiğimizdeki tüm arkadaşlara da nasip etsin inş.
oyyyy datluuum sen iste hemen yazıyorum inşallaaaaah Allah cc izniyle uğurlu gelirİzgüllü uğurlu ellerinle yazar mısın benim tarihimi 22 ağustos. Bu arada imzandaki duayı çok seviyorum, tam benim durumuma göre...
daffodil cinsiyetini öğrenmene az kalmış canım
incir yemedım bu ay tammam kız yeyım araştır bacum başka ne ıyı gelıyormuş
hoş geldın kuşum nasılsın
evet dk gıttım gebelık yok dedı
wooowww topiğimizin gülü gelmişşş hoşgelmişşşşş canım nasılsın
yaa bizim eskilerden bilgemelek tatlıcadım şehnaz yazgülü falan onlar nerede gelselerya herkes buradayken
meraba güzellerim ben geldimmm
kizlar ayda 4 kisi hamile kaldigina göre....
listede bekleyen 14 ki$i olduguna göre....
3,5 ay sonra herkez hamile kalmis olacak 🙂
oooooo cozy de gelmiiiiiş
oyyyy datluuum sen iste hemen yazıyorum inşallaaaaah Allah cc izniyle uğurlu gelir
yarında sabırsızımın günü o nerde yaaa keşke oda olsa
Aysegülüm hosgeldin kaymagim🙂Kusura bakma gec oldu ama anca yetisiyorum😀Nasilsin iyimisin birtanem?meraba güzellerim ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?