cozy daffodil iyiyiz biz Allaha şükür.biz hep burdayız.siz nasılsınız asıl?
Gerçekten epey olmuş. Valla ayşegülüm hem çok şey oldu hem hiçbirşey olmadı canım ya, sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?hoşbulduk tatlım nasılsın uzun zamandır konuşmadık senle neler yapıyosun anlat bakimmm
hb bitanem canım benim aminnnnn inş dolar taşar hamiş oluruz hepimiz
Güle güle canım...canlarım ben ufaktan çıkıyorum evde misafirim var bugün gelmişler eşim eve götürdü. gidip yemek yapıcam arabayı kaçırmamam lazımtoplanayım, hepinizi çok öpüyorum...
Aysegülüm hosgeldin kaymagim🙂Kusura bakma gec oldu ama anca yetisiyorum😀Nasilsin iyimisin birtanem?
emine inşaallah hesapların tutmaz da bu ay 14ü birden hamiş olur 🙂
çok şükür gülüm iyilik hep aynı incir termometre falan günleri geçiriyoruz
sen neler yapıyorsun
canlarım ben ufaktan çıkıyorum evde misafirim var bugün gelmişler eşim eve götürdü. gidip yemek yapıcam arabayı kaçırmamam lazımtoplanayım, hepinizi çok öpüyorum...
eminecim beni saymadın lıstede yokum dıyee aboov tam 10 kişiyiz kızlar oo maşallah
benimde eşim bilgisayarı istiyo artık🙁çıkmak zorundayım.hadi tekrar görüşmek üzere.
Sağol canım iyiyim ben çok şükür ,
Gerçekten epey olmuş. Valla ayşegülüm hem çok şey oldu hem hiçbirşey olmadı canım ya, sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
Güle güle canım...
bu ay burda rekor kirilsin....herkez hamis kalsin.... :meri:
heyyy bütün hamiş meleklerrrrr hadi bize gaz verin bakiiim bu ay rekoru kıralım evvelallaaaaaaaahbu ay burda rekor kirilsin....herkez hamis kalsin.... :meri:
evet gülüm haklısın herşey bebişlerimiz için inşallah büyüyüncede kıymetimizi bilirler Rabbim herkese hayırlı evlat versininşallaaahcanım benim inş yakında bizde emelimize ulaşicaz bak görürsün bende acayip bir pozitif enerji var allah hayırlara çıkarsın inş klomen kullanıyorumm oda baya sancı yapıyo geceleri uykusuz bile bırakıyo ama bebiş için herşeye değer diymi öyle ben,imde gülüm
benimde eşim bilgisayarı istiyo artık🙁çıkmak zorundayım.hadi tekrar görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?