tamam kuşuuum bende çıkarım artık (geleneği bozmayayım yarım saat artık herkesle çıkarım) görüşürüz tekrarbenimde eşim bilgisayarı istiyo artık🙁çıkmak zorundayım.hadi tekrar görüşmek üzere.
heyyy bütün hamiş meleklerrrrr hadi bize gaz verin bakiiim bu ay rekoru kıralım evvelallaaaaaaaah
evet gülüm haklısın herşey bebişlerimiz için inşallah büyüyüncede kıymetimizi bilirler Rabbim herkese hayırlı evlat versininşallaaah
canım benim benimde içimde kıpırtılar varrrr ayyyy buradaki enerji insanı dahada bi motive ediyo heee
canım benim neler oldu ya anlatsana merak ettirdin söylemiyon kss yerim bak seni
benimde iyi gidiyo tatlım tedaviye başladık inş sonucu güzel olur benim moraklim düzeldi baya allah nazardan korusun baya bir umutluyum burdaki herkes hamiş olcak allahın izniyle
aminnnnnn innşşşş
tamam kuşuuum bende çıkarım artık (geleneği bozmayayım yarım saat artık herkesle çıkarım) görüşürüz tekrar
hb cevizli baklavam iyiyimn m çok şükür olsun kssss bende anca yetişiyorum maşşalah bugün hepimizin çenesi düştü hahah sen naslsın canımın içi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşş inşş
canım benim inş yakında bizde emelimize ulaşicaz bak görürsün bende acayip bir pozitif enerji var allah hayırlara çıkarsın inş klomen kullanıyorumm oda baya sancı yapıyo geceleri uykusuz bile bırakıyo ama bebiş için herşeye değer diymi öyle ben,imde gülüm
kılomen ben 4 ay kullandım hıc sancı falan yapmadı senkı ınşallah hemen tutar
tamam bitanem sana kolay gelsin çok öptüm seni
aminnnnn canımbu ay burda rekor kirilsin....herkez hamis kalsin.... :meri:
gule gule canımbenimde eşim bilgisayarı istiyo artık🙁çıkmak zorundayım.hadi tekrar görüşmek üzere.
hele ben bı once reglı oluyumda dur kızzheyyy bütün hamiş meleklerrrrr hadi bize gaz verin bakiiim bu ay rekoru kıralım evvelallaaaaaaaah
evet gülüm haklısın herşey bebişlerimiz için inşallah büyüyüncede kıymetimizi bilirler Rabbim herkese hayırlı evlat versininşallaaah
canım benim benimde içimde kıpırtılar varrrr ayyyy buradaki enerji insanı dahada bi motive ediyo heee
inşallah gülüm inşallah hep beraber hadi bakalım Rabbi hepimize en kısa zamanda nasip etsininş inş canm ya valla bukadar fedakarlığa kıymet bilmezlerse popişlerinden ısırırım onları heeeeeeeeeee aminnnn inş
ohhh ohh ne güzel meleğim inş hiç geçmez o kıpırtılar hep böyle pozitif bir anne olursun canımın içi
canım benim oda güzel sakın bu yüzden morelim bozuk deme gelir bak seansAyşegül senin adına çok sevindim. Evlat sahibi olmanı gerçekten çok istiyorum. Bana gelince özet olarak tüp bebek önerdi dr.
kıss ben seni bu yüzde4n bir gün ısırıcam çok fena haberin olsun daha lafım bitmeden gidiyon yine başladık yaniii:meri:
Ayşegül senin adına çok sevindim. Evlat sahibi olmanı gerçekten çok istiyorum. Bana gelince özet olarak tüp bebek önerdi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?