kıssss pirenses afyon yanıyo dedin hava bulut yaptı kıııı
sizin orasıda bulutlandımı oohhhh hafiften hafiftende esmeye başladı oohhhh
yoksa bu laranın taaaaa alamanyadan gönderdiği serinlikmi
kız ıssı bacım ben bıraz kılo var 68 kıloyum sana feda olsunbi senden ısırırım bi ayşegüllüden pirenses ve carizma da nasiplenir illa ısırıklardan doyarım ben de.72.4 kilo olmuşum anca doyarım
laraaaaaaaaaaaaaaa çooooookkkkk teşekkür ederiiiiiizzzz çoookk makbule geçti bacım bu serinlikevet kız bulutlandı yağmur geliyor bencede lara gonderdı herhalde
inşallah canım yumurlama pureblemı yok nıye olmuyor sıtres cok yapıyon herhalde be gunde 3 atıyodum adet 3 gunu baslayım 5 gunyok bitanem bende yumurtlama problemi çok şükür ben tam günümde opluyorum hep ama günümden üç gün önce oldum sonra 18 gün geçti tekrar oldum anlamadım gitti dr baktı bişeyin yok dedi bakalım belkid hamiş kalnmam yakınlaşmışdr ondan bozulmuşdur düzenim tatlımm
günde iki tane beş gün kullanıyosun
bi senden ısırırım bi ayşegüllüden pirenses ve carizma da nasiplenir illa ısırıklardan doyarım ben de.72.4 kilo olmuşum anca doyarım
oooooo sendemileyla nereye yawww daha meryem ısıracak...öleee kaçmak yookkk hıımmm
aaa sendemiçıkıyon ama herkes çıkıyo bende çıkarım o zaman bak çıkarım heee
ayyy canım benim yaaaa aynı eski günlerdeki gibi oldu hheehheee seninle birlikte azmı kaçmadık kovalayanlardan hheehhee
sorma yaa gülüm 63le hamiş kaldım 9.5 kilo aldım ilk ayı sayma 4 ayda aldım bu kiloyu 😱rkide:maşallah yavruum kaç kg la hamiş kaldın
evet başka bısey ısteseymısık olcamış ay serınlesın aman:meri::meri:laraaaaaaaaaaaaaaa çooooookkkkk teşekkür ederiiiiiizzzz çoookk makbule geçti bacım bu serinlik
kısss pirenses keşke laradan başka bişi isteseymişikti...baksana oldu hheehheee
inşallah canım yumurlama pureblemı yok nıye olmuyor sıtres cok yapıyon herhalde be gunde 3 atıyodum adet 3 gunu baslayım 5 gun
sorma yaa gülüm 63le hamiş kaldım 9.5 kilo aldım ilk ayı sayma 4 ayda aldım bu kiloyu 😱rkide:
canımsın yaaa ver tabi ver hamişim nasılsa arada kaynar o kilolar da canın sağolsunkız ıssı bacım ben bıraz kılo var 68 kıloyum sana feda olsun
ayyy canm benimm ye kıs ye bende seni yiycem sen çok tatlısın çünkü meryem meleğim benim
evet bitanem özlemişim bir ara çok kötü günler geçirdim ama allahım yardım etti ve toparlanıp aranza döndüm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyrummmm siz benimm canıumsınız yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?