hımmm anladıııımmesai derken carsamba günleri 18e kadar calisiyoruz cuma günü 12de bittigi icin is öyle ayarliyoruz
Günaydin güzel melekler.....
Augustosa girdik demi yaaa.... umarim bu ay rekor kirilir ve herkez hami$ kalir 🙂
bilgemelekcim... ah ahh tam 2 ay hergün kabus gördüm.... hemde dedigin gibi hercek gibiydi hepsi, etkisinde kalmamak mümkün olmuyordu... allahdan gecti o günler... hic tabirlere falan bakma... hayir olsun de gününe dvm et... benim minik yigenime hic birsey olmaz allahin izniyle....
Ben varim ama sen dinlen canim🙂Baska zaman görüsürüz.Öpüyorum seni...canımsın yaaa, işte bunu arıyodum benim gibi kabus gören birini, yani garip bir istek ama o kadar gerçekti ki .....bir kaç erdede okudum ya , hamileler çok kabus görürmüş, annemde anlattı o da bana hamileyken hep yaratık doğurduğunu görürmüş 🙂))) o zaman ultrason -cinsiyet filan yok tabi,bilinmezi bekliyorsun ...
neyse kızlar ben geldim ama herkescikler gitmişşş , bu gün oğlanı belediyenin drama kursuna yazdırdım 3 saat sıra bekledik ,öldüm geberdim .Çok yorulmuşum dinleneyim biraz daha..
Ben varim ama sen dinlen canim🙂Baska zaman görüsürüz.Öpüyorum seni...
canımsın yaaa, işte bunu arıyodum benim gibi kabus gören birini, yani garip bir istek ama o kadar gerçekti ki .....bir kaç erdede okudum ya , hamileler çok kabus görürmüş, annemde anlattı o da bana hamileyken hep yaratık doğurduğunu görürmüş 🙂))) o zaman ultrason -cinsiyet filan yok tabi,bilinmezi bekliyorsun ...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?