canım inşallah Rabbim dualarını duyar ve inşallah bu ay hamiş haberini alırız..canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh canım ben de sendeki değişikliği hissediyorum. bu ay olmasa bile çooookkk az kaldı inşallah.canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri:
hoşbulduk mrs m.iyiyim canım bugün biraz yağmur yağdı serinledik.benimde 2009 evlilik yılı.canım sen hemen bebek istedinmi evlilikten sonra.
evlilik kaderlerimiz aynıymış... bizde ağustos 🙂2008 🙂 27.07.2008 Nikah 29.07.2008 Dügün 🙂
2008 🙂 27.07.2008 Nikah 29.07.2008 Dügün 🙂
gece uyuyamiyorum hem sicak hemde calismaktan 🙂 böyle birsey yazmistin...
Sagol canim..
ayyy 11.08 benim ilk hala oldugum gün, i$e ilk basladigim gün 🙂 nice nice yillara canim benim...
sagol canim.... eskidik yaa sorma ama bu güne zor geldik, yazsam 3 cilt roman, ceksem 2 sezonluk dizi olur 🙂
hoşbuldum canım.bu ay çok pozitifsin işallah canım ne zamandı adet tarihi.bu ay işallah yaklaştın bebişe.
ayyyy çok teşşşekkür ederimm goncagül için 🙂Hoş geldin sende topiğin goncagülü
canım inşallah Rabbim dualarını duyar ve inşallah bu ay hamiş haberini alırız..
eeeee bu sıcağa okadar çalışma işe yarasın demiiii:meri::meri::meri:
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh canım ben de sendeki değişikliği hissediyorum. bu ay olmasa bile çooookkk az kaldı inşallah.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel, burası da bulutlu o yüzden çok bunaltıcı değil. yok canım evliliğimin 11. ayında korunmayı bıraktık ama nisanda geldi meleğim yani 10. ayda. kısmet yani.
evlilik kaderlerimiz aynıymış... bizde ağustos 🙂
yani bazen untmak iyidir canım.allahım sana kavuşturacak meleğine.azmin sonu zaferdir.DEVAMMMMAmin sağol canım,
Valla doğrudur canım, aslında herkesin bir hayatı en az 1 ciltlik roman... bazen düşünüyorumda neler yaşamışım, neler ve kimler gelmiş geçmiş, hani yaşda 40 olunca... öhööööööö..
Evet canım öyleyim valla, belkide Allahım hissettiriyor bana bu pozitifliği, ama olmazsa üzülecek miyim dersen... birz burulurum yine ama yine yeni ay yeni umut derim biraz unutkanım ben galiba :meri:
hoş bulduk tatlı hamiş 🙂hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
ayyyy çok teşşşekkür ederimm goncagül için 🙂
bide bebelerimiz gelsede yüzümüzde hepten gül açsa demi şimdi izgil burda olsaydı gül bahçesi olduk beyaww derdi
Hosgeldin... hem calisip hem yazdigim icin.... gec kaliyorum 🙂ben geldiiiiimmmm nasılmış bizim topiğin güllerii:meri:
insallahh canim benim....canım şu anda ezan okunuyor Allahım bizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallhhhhhhhhhh... diyorum ya bu ay değişik hissediyorum bebişe sanki bir adım kaldı...
evlilik kaderlerimiz aynıymış... bizde ağustos 🙂
Amin sağol canım,
Valla doğrudur canım, aslında herkesin bir hayatı en az 1 ciltlik roman... bazen düşünüyorumda neler yaşamışım, neler ve kimler gelmiş geçmiş, hani yaşda 40 olunca... öhööööööö..
:meri:
yani bazen untmak iyidir canım.allahım sana kavuşturacak meleğine.azmin sonu zaferdir.DEVAMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?