canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay meleğin seninledir ve evinin neşesi olmaya yüzünü güldürmeye gelir 🙂
noldu ayşegülüm kim senin moralini bozdu söle bakiyim gelip iyi bi kötek atayım
kizlar ben calismam gerekiyor..... sayfa acik, yazilanlari okurum 🙂
h.b bizim evde yaz günü grip alarmı var cümbür cemaat hastayız iyleşmeye çalışıyoruz
hoş geldiniz anne ve meleği
vayy vayyy vayyy!!kimleri görüyorumm hoş geldin selzehh seni görmeyeli epeyyy olmuştu nasılsın bebiş nasıl?
h.b bizim evde yaz günü grip alarmı var cümbür cemaat hastayız iyleşmeye çalışıyoruz
peki sonra nasıl yendin takma işini evet cok haklısın adet olmaya 1 hafta kala ben hep du konu üzerindeyim ve uykularım kacıyor birde rahim filmi istedi ya dr korkudan cekilmeden kalayım diye korkudan hep bu hamilelik aklımda sen nasıl yendinde hamile kaldın
hosbulduk canım ıyıyım çok sukur sen nasılsın bakalım bıraz canın sıkkın gıbı ama ınan degmez okudumda lütfen sıkma canını
inşallah hamişsindir canım yaa inşallah 🙂
ben iyiyimde gülüm ayşegülüm senin niye moralin bozuk
vayy vayyy vayyy!!kimleri görüyorumm hoş geldin selzehh seni görmeyeli epeyyy olmuştu nasılsın bebiş nasıl?
tamam canım kendini çok yorma emi hamiş melek 🙂kizlar ben calismam gerekiyor..... sayfa acik, yazilanlari okurum 🙂
aaa geçmiş olsun yaa sormadan edemiycem nasıl başardınız ?h.b bizim evde yaz günü grip alarmı var cümbür cemaat hastayız iyleşmeye çalışıyoruz
ayy canım yaa takma kafayı beraber oturmuyonuz demi gördüğün zaman gül geç eşinle aranı açmaya değmez bence bak onlar hep maskelerini takıp rollerini oynayıp duruyolarmış eşin varken böyle insanlar için değer mi?aman be bitanem görümcem acayip sirimi bozdu ben nekar iyi niyetli olsamda karşindaki olmayınca olmuyo işde zorla beni kötü yapmaya çalışiyolar eşim varken başka o yokken başka ne yapıcağimı şaşirdım eşimde saolsun görümcelerimin bir dediği iki yapmaz bikere benim arkamda olmadı hep onlara sevgisi geliniz ya hep kötülüğü yapan biziz sanki neyse boşver alştım artık eşim biraz destek olsa bana bukar üzülmiycem ama olmuyo işde
aman be bitanem görümcem acayip sirimi bozdu ben nekar iyi niyetli olsamda karşindaki olmayınca olmuyo işde zorla beni kötü yapmaya çalışiyolar eşim varken başka o yokken başka ne yapıcağimı şaşirdım eşimde saolsun görümcelerimin bir dediği iki yapmaz bikere benim arkamda olmadı hep onlara sevgisi geliniz ya hep kötülüğü yapan biziz sanki neyse boşver alştım artık eşim biraz destek olsa bana bukar üzülmiycem ama olmuyo işde
senin iyi olman banada iyi geldi iyiki varsınız canım benim yaa
ayşegüüll;562806 canmm çok geçmiş olsun oğluşların da çokkkkkkkkkkkkk tatlı yerim ben onları annesi bizim yerimize4de öp o melekleri[/QUOTE' Alıntı:sağol canım öperim tabi sende canını sıkma benimkilerde oyleydi şimdi yanıma yanaşamıyorlar diş göstermezsen üstüne geliyorlar
hosbulduk canım benım nasılsın bakalım bebeişin büyümüştür artık
bizde iyi olmaya çalışıyoruz gripolmuşuz büyüdü teyzesi 5 aylık oldu ek gıdalara geçti
canımmmm hepinize çok geçmiş olsunnnnnn, bu aşırı sıcaklar yüzündendir.
sagol canım pazar günü memlekete gittik çok sıcaktı klımayı açtık galiba o çarptı
aaa geçmiş olsun yaa sormadan edemiycem nasıl başardınız ?
sagol canım galiba klıma çarptı bizi çocuklar ilaç içiyorlar daha iyi onlar ama ben içemiyorum zor geçecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?