kızlar ben kacar hepinizi cok seviyorum allah razı olsun yardımcı oluyorsunuz biraz alış veriş kafam dağılsın yemek falan yaparım sonra yine ugrarım hepiniz allaha emanet olun sizleri kocaman kocaman öpüyorum hamişler bebişlerine iyi baksın hamiş kalmak istiyen arkadaşlar kendine iyi baksın kısa zamanda hamiş kalsın inşallahhhhh
canım benim bi muhabbet edemedik bi türlü.bilsen adın günde kaç kere geçiyor dualarımda...eskiden o kadar dua etmezdim.aynı kaderi yaşadığımız için sürekli dua ediyorum emin olbende gidiyorum malesef işler beni bekler öpüyorum meryemim seni bırakıp gitmek hiç istemiyorum ama işim var bitanem kusura bakam olurmu dua unutma bana hep dua et canım benim
vay bi meryemim kalmis 🙂
ayy simdi gicik bi adam geldi, Kilomu aldin sen diye soruyor, bende hmm evet bi kilo aldim, güya hamile oldugumu caktirmiyorum 🙂
bende varim yaaaaaaa.. valla bana direk kac aylik diyolar artik caktirmamak gibi bi lüksüm kalmadi 🙂
vay sendemi vardin 🙂
bende belli adam gicigima gidiyor, bende bozulmus gibi yaptim 🙂
ayy varya tam evden getirdigim ekmeyi yedim, patron bana demesinmi hadi pizza ismarlada yiyelim 🙁
ona pizza kendimede salata aldim 🙂
ben biraz önce misir edim is arkadasimin annesi yapmis benimde hamis oldugumu biliyo bunu carizmaya götür süt yapar yesin hepsini demis🙂 ay bi sevindim ne iyi insanlar var... bende aksama makarna salatasi yapcam canim cekti ebeden gelince yerim böyle bol yogurtlu
kiz misir sütmü yapiyormus? . iki haftadir bende yiyiyorum, iyiki yemisim ozaman 🙂
ohh ye bacim yeee afiyet olsun.... ben bugün daha ne yigcemi bilmiyorum 🙁 aklimada birsey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?