Benzesiinn😀Senden iyisini mi bulacak benzemek icin😀Ne güzel neseli birisin,ortaligi kasip kavuruyorsun masallah.Zaten kiz spermler daha fazla yasiyorsa bu ay tutarsa eger büyük ihtimalle kizim olur
Eminecim,bende cikiyorum tatlim.Benim oglan geldi,pc yi istiyor.Bende bu arada islerimi hallederim bari.Cok öpüyorum seni.Kendine ve bebisine iyi bak.Grsrz...
kızlar şunun şurasında 3 gün yok oldum maşallah coşmuşsunuz bende gittim bi 3 gün görümcemde kaldım dün gece eve döndük iki saat sonra ilk randevumuza gitcez gerçi bebiş ile tanışamıcaz ama olsun en azından varlığını bilcez onu hissetcez bu arada bebişime şimdilik isim buldum ondan bahsederken bebek demiyoruz artık onun adı artık susam heheheh susam dicez ona şimdilik teyzelerini çok öpüyo ağustos ayında bekleyen herkesin teyzesi olmasını istiyo bizim susam dün bana öle dedi
öpüyorum hepinizi gelincede yazarım byy
Günaydın emine, isim arıyorsun sanırım. Geçenlerde ben de epey aradım . Benim de erkek yeğenim olacak. Sonra isme karar verdiler diye listeyi attım🙁Klasik isim mi olacak yoksa antik antik mi canım. Ay bayılıyorum isim aramaya ya. Benim oğlum olursa isim hazır. Kıza da karar verdim gibi🙂)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?