Emine bu arada bahadır ismini de beğeniyorum...
yok bacım kafa karışıklığı değil hani hep diyoruz ya gün aşırı ilişkimi daha iyi yoksa hergünmü diye....demekki hergün ilişkiye girmede bir sakınca yok çünkü hergün 100 milyon sperm üretiliyormuş 20 milyon spermde yeterli olduğuna göre demekki bundan sonraki ay gönüüüül rahatlılığıyla hergün ilişki olabilir
ben hep hergün ilişki sperm kalitesini etkiliyor sanıyordum ama değilmiş spermler zaten 70 günde olgunluğa ulaşıyormuş
Rabbimin hikmeti....
yok bacım kafa karışıklığı değil hani hep diyoruz ya gün aşırı ilişkimi daha iyi yoksa hergünmü diye....demekki hergün ilişkiye girmede bir sakınca yok çünkü hergün 100 milyon sperm üretiliyormuş 20 milyon spermde yeterli olduğuna göre demekki bundan sonraki ay gönüüüül rahatlılığıyla hergün ilişki olabilir
ben hep hergün ilişki sperm kalitesini etkiliyor sanıyordum ama değilmiş spermler zaten 70 günde olgunluğa ulaşıyormuş
Rabbimin hikmeti....
not ediyorum canim, aksam ablama söyliyim bakalim.... bugün o cocuklarin ismi ko-nu-la-cak 🙂
bu kiz yakinda kitap yazar 🙂
kızlar ben her an çıkabilirim mukabeleye gitmek için.ama yine gelirim.emine yiğit yankı ve yağız isimleri nasıl
ayyyy evet hheehhee çok pis donanıma sahibimbu kiz yakinda kitap yazar 🙂
evet evet sanırım öyleŞöyle bi durum var ama sperm tahlili isterken 3 günlük perhiz istiyorlar 4 günden fazla ara da istemiyorlar. Yani 2-3 ayda olgunluğa erişiyorlar ama üretilenlerin hepsi kullanılacak diye bi şey yok sanırım.O yüzden işte keçiboynuzu üç ay sonra etkili diyorlar...
İsimler güzel. Allah kabul etsin canım. Bana da dua edersen tam süper olur🙂)
ayyyy evet hheehhee çok pis donanıma sahibim
geçenki hamişliğimde dr gittiğimde dr gebeliğin dış gebelik olabilir dedi sonra ekledi peki dış gebeliğin ne olduğunu biliyormusun dedi eeeeeee soru bu olunca ben başladım saymaya dr bakakaldı ayyy çook komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?