sağol canım nasip nasılsın bakim 🙂inşaallah filme gerek kalmaz melişin gelir
niye canım bebişmi rahatsız ediyo yoksa🙂birsey olmaz canim benim... ben herzamanki gibi iyiyim 🙂 bi gece uyuyamiyorum onada alistim artik 🙂 yarasalarla arkadas oldum artik, onlar disarda ben evde geceyi geciriyoruz 🙂
kizlar benim sayfada sorun var... yeni sayfalara acamiyorum
az önce banada oldu database sorunu gibi bişi diyo yeniledim bi iki sefer gitti şimdi düzeldi bide burda elektrik kesildi laptopun şarjı bitmese bari
kızlar sorun sitede yaa bendede oldu 🙁benim sayfada sorun var 🙁
ya bu gece ha bira kramp girdi bacağıma ne acı vericisanki sinirler üstüste biniyor gibi müthiş acıyor
sağol canım nasip nasılsın bakim 🙂
niye canım bebişmi rahatsız ediyo yoksa🙂
canım bebişi nasıl bir uyku sistemi verirsen öyle gider bizzat 3 bebeğin uykusuna şahit oldum 🙂akşam 9-10 gibi uyutuyolardı sabah 7-7.30a kadar uyuyodu sadece ilk 40 gün huysuzlanmıştı okadar bebekler sende düzen kurdurursunhareketlerini hissetsem anlicam bebekmi degilmi ama birsey anlamiyorumki.... 🙂
ammaannn insallah gece uyumayan bi bebek olmaz... yavrumun anasida babasida calisiyor, sabah erken kalkiyor 🙂
canım bebişi nasıl bir uyku sistemi verirsen öyle gider bizzat 3 bebeğin uykusuna şahit oldum 🙂akşam 9-10 gibi uyutuyolardı sabah 7-7.30a kadar uyuyodu sadece ilk 40 gün huysuzlanmıştı okadar bebekler sende düzen kurdurursun
canım bence senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bir bebek olarak dünyaya gelecek 🙂evt canim 3-4 ay evde olcam zaten.... ya o beni adam etcek ya ben onu 🙂 dominant bi annesi var malesef :meri:
kızlar ben kaçar yemek yapcam birazdan kociş gelir Allaha emanet olun 🙂 öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?