canım ben özel hastaneye gidiyorum. dr um önerdi istersen devlette yaptırabilirsin daha ekonomik dedi. elimize yapılması gerekn testlerin isimlerinden oluşan bir kağıt verdi ben de devlet hastanesine gittim, dr a kaç haftalık hamile olduğumu ve bu testleri yaptırmak istediğimi söyledim. oradaki dr tamam dedi. hiç muayene olmadım. hemen kan verdim ve sonuçları o gün öğleden sonra almıştım.
şeker yüklemesi 25. haftada yapılacak bana... ama kendi dr um yapacak.
bitanem nş tahlillerin çok güzel çıkar hemen haber bize tamam mı tatlm allah yardımcınız olsun bebiş kısmetiyle gelir derler inş sizede çok uğurlu ve kısmetli gelir tatlımmm
bende bitanem çok özlemişim seniiii ben rahim filmi çektirmiycem bitanem çektirmişdim zaten açık çıktı çok şükür sana vesile olmasına çokk sevindimm
yazgülüden haberim yok ne zamnadır görüşemiyoruz tatlile çıkıcam diyodu ben tatildeyken oda türkiyeye geldi heralde kendini strese sokma emi tatlım herşey yolunda gidicek hiç merak etme bebişin hep senin olucak
ben geldim hepiniz kaçmışsınız yawwww insan beni bekler kese göründü herşey normal dedi doktor
ay canım evet az kaldıda beni esas heyecanlandıran 12 gün sonra çekileceğim rahim filmi asker gibi gün sayıyom:meri:
ayşegülcüm çok saol canım şu an biraz daha rahatım gerçekten susam sizin için dua ediyo teyzesi hiç merak etmeyin
ben geldim hepiniz kaçmışsınız yawwww insan beni bekler kese göründü herşey normal dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?