lalezarım dentnurseyi 1 ağustos olarak listeye yazmışsın ben şimdi 1 eylül olarak düzeltiyorum işl uğurlu gelirim ona
inşallah canım inşallah yaa Allahım nasip ederde hep birlike göbiş atarızKızlar ben bazı belirtiler hissediyorum ya bakalım hayırlısı...
1. Her zaman adet öncesinde göğüslerimin tamamı acırdı, bu kez sadece uçları açıyor (geçen seferde böyle başlamıştı lik acımaya, sonra tamamına yayılmıştı)
2.Kasıklarımda kısa kısa ağrı, iğnelenmeler, (yine geçen seferden biliyorum, nerdeyse aynı ama geçenki daha fazla idi, yani canımı biraz acıtıyordu)
3. Aşırı ter basma (gerçi bu havada ne basabilir ki 🙂 )
4.Dün mutfakta bir iki kez hafif bir baş dönmesi yaşadım,
5.İdrarımın rengi koyulaştı,
6.HİSSEDİYORUM
inşallah canım inşallah yaa Allahım nasip ederde hep birlike göbiş atarız:meri::meri::meri:
Kızlar ben bazı belirtiler hissediyorum ya bakalım hayırlısı...
1. Her zaman adet öncesinde göğüslerimin tamamı acırdı, bu kez sadece uçları açıyor (geçen seferde böyle başlamıştı lik acımaya, sonra tamamına yayılmıştı)
2.Kasıklarımda kısa kısa ağrı, iğnelenmeler, (yine geçen seferden biliyorum, nerdeyse aynı ama geçenki daha fazla idi, yani canımı biraz acıtıyordu)
3. Aşırı ter basma (gerçi bu havada ne basabilir ki 🙂 )
4.Dün mutfakta bir iki kez hafif bir baş dönmesi yaşadım,
5.İdrarımın rengi koyulaştı,
6.HİSSEDİYORUM
kızlar işte böylelikle ağustos ayında anne olma şansınıda kapattık nasip 18ini iple çekiyorum rahim filmini çekildiğimde içim rahatlıycak inşallah sonrasındada inşallah 2 EYLÜL anne adayııı süppeeerrr diye yazarız tabloya inşallah 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?