canım benim brir çok hamiş bu ufak kanamaları yaşıyor hem dr un sorun yok demiş inşallaaah devam etmez seninde için rahat edercarizmacım saol canım doktor bana rahimle ilgili hiç bişi demedi sadece düşük zaten kromozom bozukluğu olan bebeklerde olur dedi zaten sağlıklı bir bebek düşük yaşamaz dedi baştan bozuktur ondan düşme durumu olur dedi bebek iyiymiş görmem gerekenlerin hepsini gördüm dedi yolk kesesi kese kalbi atışı felan ben bile gördüm hatun bana cinsel ilişki sonrası olan bi kanamadır dedi
günaydın canııım nasılsınGünaydin kizlar.....
sammy_hacim gecmis olsun, insallah tekrarlamaz... bol bol dinlen...
günaydın canııım nasılsın
kızlar az önce eve geldim alışveriş yapmıştık kardeşimle eve lavaboya girdiğimde çamaşırımda kan lekesi gördüm akıntı gibi doktorumda bana hemen gel ne olursa olsun demişti bende acile gittim kan akışkan bi kan değilmiş allahtan ama ne olur ne olmaz düşük tehlikesi var diye yatak istirahatı verdi cinsel ilişki yasağı söyledi temizlik yok hiç bişekilde temizlik yapmıcaksın dedi en azından bi hafta on gün kanama gelmeyene kadar bunlar bu şekilde devammış sonra zaten kontrole geliceksin dedi yine bakarız dedi bebğin kalp atışı oluşmuş ama dinletmedi şimdi gerek yok dedi ama atan kalbi beyaz minicik bi şekilde görebildim ultrasonda bu bile büyük bi umut oldu tekrar ayyy sevinsemmi ben şimdi ne yapsam bilemedim
günaydın canııım nasılsın
ohh ooohhh iyi hadicok iyiym canim, stressiz iki haftam kaldi ondan sonra seminara baslicam, bu günlerin tadini cikariyorum 🙂
sen nasilsin???
oyyyyy kuşuuummm datluuum burdayım neler yapıyorsun uzun zamandır denk gelemedik küçük meleğin nasılİzgil kaçmışşş 🙁
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?